Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Demezler mi 6-7 aydır neredesin diye :P

Süre uzun olduğu için ilgili vaka numarası sistemden olmayabilir süre aşımına uğramış olabilir :)

6-7 ay sonra dediğini yapan varsa bilgi verir ama bu kadar bekleyen olduğunu sanmıyorum :)

fzthkurmaz

askerdeydim takip edemedim derim :D geçmiş işlemlere bakarken farkettim derim :D

6il9in

Genelde resmiyet 6 ay sonra bittiğinden sonuç alamayabilirsin. Denemekte fayda var. Deneyiniz sonuçlarınız paylaşırsınız. İnanın bu soruyu soran başkası çıkmaz. 88 grup deyince ben dispute bile açmamıştım. :P

Arkadaşlar konu aslında amacından çıkmıştır.

Umarım mağdur olanlar alacaklarını almışlardır.

Ben ve diğer arkadaşlar uyarırken keşke dinleseydiniz bizi. Neyse sağlık olsun. :)

Yabancı gitmedi :D

tamtam52

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 07 Mart 2015, 16:26:36
benim kredi kartına 100 dolar ödemem yapılmış ... Eskiden 88bux ta dispute kaybetmiştim yetkisiz işlem diyip itiraz edebilir miyim 6-7 ay felan oldu ama

Evet bunu yapabilirsin ama sisteme gir bir bak,kabul ederse o zaman paranı geri alabilirsin ben daha önce  60 gün iken sınır 4 ay öncesini almıştım.

famila63

famila63

5 taneside böyle toplam 84 dolar

fzthkurmaz

iade edilmiş olabilir kart hesabından çekmişsen eğer bi kartını kontrol et bakiyede görmeyebilirsin

tamtam52

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 07 Mart 2015, 22:58:30
iade edilmiş olabilir kart hesabından çekmişsen eğer bi kartını kontrol et bakiyede görmeyebilirsin

İşlem bitince paypal bilgi verecek,inceleme bitmemiş,paypal onaylama yapmamış pazartesi biter,hafta sonu olduğundan kimse yoktur zaten.

fzthkurmaz

88bux için yetkisiz işlem açtım inşallah doğru açmışımdır. şifre ve güvenlik sorusunun değiştirildiğini işaretledim ve değiştirdim şifre ve güvenlik sorusunu ve açıklama kısmınada:bu dönemde askerdeydim ve geçmiş işlemlere bakınca farkettim gereğinin yapılmasını rica ediyorum . iyi çalışmalar...

diye yazdım doğrumudur önerisi olan arkadaş varsa yazarsa sevinirim ... toplam 82.95 dolar ...
yardımlarınız için teşekkürler...

desmond23

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 07 Mart 2015, 23:43:37
88bux için yetkisiz işlem açtım inşallah doğru açmışımdır. şifre ve güvenlik sorusunun değiştirildiğini işaretledim ve değiştirdim şifre ve güvenlik sorusunu ve açıklama kısmınada:bu dönemde askerdeydim ve geçmiş işlemlere bakınca farkettim gereğinin yapılmasını rica ediyorum . iyi çalışmalar...

diye yazdım doğrumudur önerisi olan arkadaş varsa yazarsa sevinirim ... toplam 82.95 dolar ...
yardımlarınız için teşekkürler...
Yetkisiz işlemi nasıl açıyorsunuz?