Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Tebrikler kazanpara yatirdigini kuryatabildin mi

kazanpara

kazanpara

Alıntı yapılan: aydyar13 - 09 Mart 2015, 11:51:44
Tebrikler kazanpara yatirdigini kuryatabildin mi

ewet ödeme yapıldı :)

Lespuxx

4$ yazmıs 10 tl yazmıs 16$ yazmıs :D anlamadım :D

tamtam52

Alıntı yapılan: emreemre19 - 08 Mart 2015, 23:03:03
Arkadaşlar yalnız atladığınız birşey var. Yetkisiz işlem diye dispute açtığınızda eğer paypal sizin haksız olduğunuza ve yalan beyanda bulunduğunuza karar verirse hesabınızı iptal edip varsa tüm bakiyenize de el koyabilir zaten yetkisiz işlem açarken bu uyarıyı yapıyor..

Öyle bir şey yok kardeş,herkes istediği şekilde dispute açabiliyor,daha önce kaç kez açtım bu şekilde sorun yok rahat olun.

kazanpara

Alıntı yapılan: Lespux - 09 Mart 2015, 12:48:37
4$ yazmıs 10 tl yazmıs 16$ yazmıs :D anlamadım :D

Hocam onlar site paypaldaki TL ve € dönüşümleri bi kısmı paypaldan bi kısmı karttan çektiği için öyle :D

emreemre19

Buaralar paypal Türklere iyi davranıyor  :PP (yvr)
earningspot vardı arkadaşlar üyle olan vardır aranızda mutlaka 50$ yatırmıştım toplamda 30$ çekmiştim sonra site scam oldu bende 20$ lık Dispute açtım karşı tarafta bana yaptığı ödemelere dispute açmış Marichel Anothi diye biri adminide. Bide disputeye yazmış güya ben buna kitap satmışım kutu boş çıkmış falan yalanları sıralamış senmisin bunu yapan bende bütün 50$ ın tamamına açtım tekrardan. Hepsinide kazandım bana açtığı disputeleride kaybetti yani sonuç olarak 50$'ı geri aldım üstüne 30$ da kâr. İyi oldu ama hiç vicdanım sızlamıyor. Yine olsun yine yaparım  8)

famila63

http://prntscr.com/6exm9y Vakanız hak talebi uzmanı tarafından inceleniyor. bu ne demek

tamtam52

Alıntı yapılan: famila63 - 10 Mart 2015, 06:26:28
http://prntscr.com/6exm9y Vakanız hak talebi uzmanı tarafından inceleniyor. bu ne demek

Son inceleme yapılıyor ve karar yakında demek.

Lespuxx

@tamtam52 Dispute kazanildiktan sonra karsi tarafin bu karara itiraz hakki var mi ?
Ve siye aktifken yani onceki yaptigi odemelere dispute acabilir mi bize ?

Tesekkurler simdiden. PayPal hakkindaki bilgi ve deneyimlerini paylastigin icin de ayrica tesekkur ederim.