Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tamtam52

Alıntı yapılan: Lespux - 10 Mart 2015, 16:04:32
@tamtam52 Dispute kazanildiktan sonra karsi tarafin bu karara itiraz hakki var mi ?
Ve siye aktifken yani onceki yaptigi odemelere dispute acabilir mi bize ?

Tesekkurler simdiden. PayPal hakkindaki bilgi ve deneyimlerini paylastigin icin de ayrica tesekkur ederim.

Dispute kazanıldığında itiraz olmuyor.
Karşı taraf dispute açsa bile takip bilgilerini girdiğin zaman yani cevap verdiğin için karşı taraf otomatik olarak kaybediyor.

famila63

benim dispute olumlu sonuçlanırmı sizce

emreemre19

Alıntı yapılan: tamtam52 - 10 Mart 2015, 17:41:40
Dispute kazanıldığında itiraz olmuyor.
Karşı taraf dispute açsa bile takip bilgilerini girdiğin zaman yani cevap verdiğin için karşı taraf otomatik olarak kaybediyor.

Yanılıyorsunuz tamtam52, siz Dispute kararına 1 kereye mahsus itiraz edebildiğiniz gibi karşı tarafta sizin kazandığınız bir disputeye itiraz edebilir. Bir örneğinide şuaralar yaşıyorum earningspot.com adlı siteye yatırdığım bedellere Dispute açtım 2 adet ödeme için 2 sinide kaybettim sonra ''bu karara itiraz et'' kısmından itiraz ettim ve hiç ummadığım şekilde itirazdan sonra kazandım bütün yatırdığım parayı geri aldım artı karşı taraftan 2 kere ödeme almıştım tabi karşı tarafta bana yaptığı ödemelere Dispute açtı ve ben yine kazandım sonrada itiraz etti tekrardan şuan beklemede 2. itiraz süresi..

Lespuxx

Alıntı yapılan: emreemre19 - 10 Mart 2015, 19:11:42
Yanılıyorsunuz tamtam52, siz Dispute kararına 1 kereye mahsus itiraz edebildiğiniz gibi karşı tarafta sizin kazandığınız bir disputeye itiraz edebilir. Bir örneğinide şuaralar yaşıyorum earningspot.com adlı siteye yatırdığım bedellere Dispute açtım 2 adet ödeme için 2 sinide kaybettim sonra ''bu karara itiraz et'' kısmından itiraz ettim ve hiç ummadığım şekilde itirazdan sonra kazandım bütün yatırdığım parayı geri aldım artı karşı taraftan 2 kere ödeme almıştım tabi karşı tarafta bana yaptığı ödemelere Dispute açtı ve ben yine kazandım sonrada itiraz etti tekrardan şuan beklemede 2. itiraz süresi..

Yani dispute kazansak da rahat bir nefes alamiyoruz. Surekli takip etmemiz lazim hesabimizi. Ne bulasik ismis bu ya  :)

enderege

Alıntı yapılan: Lespux - 10 Mart 2015, 19:13:30
Yani dispute kazansak da rahat bir nefes alamiyoruz. Surekli takip etmemiz lazim hesabimizi. Ne bulasik ismis bu ya  :)

Atıyorum siz 100$ harcadınız ve 50$ çektiniz. 100$ lık dispute açtınız ve kazandınız. 50$ lık dispute de adminin açma hakkı vardır. ve kesinlikle kazanır. Ama hiç ödeme almadıysanız/alamadıysanız  Size bir daha bişey açamaz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

emreemre19

Alıntı yapılan: Lespux - 10 Mart 2015, 19:13:30

Aynen öyle, artı şuda varki bakınız çok önemlidir, Size dispute açıldığında veya kazandığınız disputeye itiraz edildiğinde hemen yanıtlamanız kazanmanız açısından çok çok önemlidir. Size yanıt için bir miktar süre tanıyor ama nekadar sürede yanıtladığınızıda takip ediyor yani aradan bir kaç gün geçtikten sonra yada sürenin sonlarına doğru yanıt verdiğinizde büyük ihtimalle kaybediyorsunuz ne alakası var bununla diyenler olabilir ama inanın bu şekilde olay..

emreemre19

Alıntı yapılan: enderege - 10 Mart 2015, 19:18:55
Atıyorum siz 100$ harcadınız ve 50$ çektiniz. 100$ lık dispute açtınız ve kazandınız. 50$ lık dispute de adminin açma hakkı vardır. ve kesinlikle kazanır. Ama hiç ödeme almadıysanız/alamadıysanız  Size bir daha bişey açamaz.

Aynen burda bir yanlış anlaşılma olmasın karşı taraf size ödeme yaptıysa Dispute açabilir. Siz kendi yaptığınız ödeme için dispute açıp kazanırsanız buna itiraz edemez..

Lespuxx

Alıntı yapılan: enderege - 10 Mart 2015, 19:18:55

Paypal konusundaki bilgi duzeyinizi bilmiyorum ancak arkadas onu kasdetmemis :)
Verdiginiz ornekten yola cikarak 100$ lik disputeyi kazandim diyelim. Site sahibi bu kazandigin disputeye itiraz edebiliyormus. :)
Yani adil bir sonuc olmak zorunda degil :) 100 yatirdim 50 aldim 50 daha almam lazim falan yok :) kim sansliyla kim paypali ikna ederse aldigi yanina kaliyor :D ben boyle anladim yanlis miyim ? :D

Lespuxx

Alıntı yapılan: emreemre19 - 10 Mart 2015, 19:22:40
Aynen burda bir yanlış anlaşılma olmasın karşı taraf size ödeme yaptıysa Dispute açabilir. Siz kendi yaptığınız ödeme için dispute açıp kazanırsanız buna itiraz edemez..

Hmm yanlis anlamisim demekki :)

O zaman herkes kendi odedigine dispute acabiliyor ve verilen karar nihai yani degistirilemez diyebilir miyiz ?

hakanatik01

Evet kısmen yanlış :P enderege hoca açıklamış sen 100$ attın siteye disputoplamda ödemeler dahil almış oldukların 101$ dahi olsa adam sana 1$ için dispute açabilir   gelen 100$= giden 100$'sa birşey yapamaz.100$ yatırıp 90$ alanın zaten yapacak birşeyi yok en çok paypalıda şikayet ederiz ki kalan 10$ alacağımızın garantisi yok.Kısaca siteden fazla aldım hem dispuetlerimi kazandım hem de ödemeler yanıma kar kaldı diyenler için uyarı olarak yazılmış.