Neobux'ta aylık kazançlarınız ve yardımlarınız =)

Başlatan ipee, 15 Ocak 2012, 02:21:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ipee

Arkdaşlar , ustalar  merhaba
Ben ve benim gibi yenilerin merak ettiği bir kaç sorum olacak sizlere
Bende 1 hafatlık Neobuxçıyım ama 1 sene sonra 1 olacak 5 sene sonra 5 =) yani ciddiyim bu işte..
Siz ustadlara sormak istediğim merak ettiğim birşey var . Aylık net kazancınız  . Biliyorum öle ahım şahım kazanan yok ama merak işte.

Birde 25 refim var 4 günde 1.56 dolar kazandırdırlar. Bundan sonraki hamlem ne olmalı sizce 100 ref dahamı almam yada başka bir şeymi . Şimdiden teşekkürler.

ElisaMcCline

Foruma hoşgeldin ipee...
Ben fikir beyan etmiştim, o yüzden burada ayrıca yazmıyorum, sadece hoşgeldin demek istedim :)

ipee

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Ocak 2012, 02:25:06
Foruma hoşgeldin ipee...
Ben fikir beyan etmiştim, o yüzden burada ayrıca yazmıyorum, sadece hoşgeldin demek istedim :)

Sağolasın notlarıma ekledim konuştuklarımızı ayrıca  Böle bir yeride tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederim. umarım bir gün bende birikim sahibi olur sizler gibi birilerini aydınlatırım =)

lovablegs

öncelikle hoşgeldin bende senin gibi denemelerdeyim ilk 20 ref aldım ayda ancak net olarak 2 ,3 usd arası bir miktar bırakacaktı 3 refi uzattım o gelen  karla şimdi daha fazla alıp tekrar denicem hatta forumda başlığım var ordan bakabilirsin ...sen gene iyi ref yakalamışsın 4 günde 1.5 $ .....

benim tavsiyem çok hızlı gitme yavaş yavaş ilerle bi reflerin durumunu gör ben gördüm ay sonuna doğru hepsi öldüler bende hepsini yolladım sadece 3 tane uzattım onlarda sapıttı kafalarına göre takılıyorlar  :D :D :D :D

http://www.gelirkapisi.com/neobux-uyeleri-ozel/standart-tarife-tavsiyeleri/

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lovablegs - 15 Ocak 2012, 02:36:27

...............................
benim tavsiyem çok hızlı gitme yavaş yavaş ilerle bi reflerin durumunu gör ben gördüm ay sonuna doğru hepsi öldüler bende hepsini yolladım sadece 3 tane uzattım onlarda sapıttı kafalarına göre takılıyorlar  :D :D :D :D

Hatırlarsan sana da sal hepsini değmez demiştim, ama aklında kalmasın kendim görmek istiyorum diyorsan birkaç tane tut, kendin en iyiler bile ne olacak gör demiştim :)
Sonucu paylaşma şansızım olmamıştı, vesileyle öğrenmiş oldum :)

lovablegs

aynen hocam sayende yanılgıya düşmedim hepsini yolladım  :D :D

o dediklerinizi tuttum en iyi olanları beraber seçtik  :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lovablegs - 15 Ocak 2012, 02:49:50
aynen hocam sayende yanılgıya düşmedim hepsini yolladım  :D :D

o dediklerinizi tuttum en iyi olanları beraber seçtik  :D :D :D
Düşün işte en iyi olanların halini.. :)