Clikrev Çok Özel Teklif

Başlatan ElisaMcCline, 01 Mart 2015, 02:00:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 14 Mart 2015, 16:29:06
Hoşgeldin fzthkurmaz :)

Bu arada,
Yarşma güme gidiyor gibi, milletin yatıracak ne çok arası varmış :P
4. olarak kalabilsek bari :)

:g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 14 Mart 2015, 16:31:53
:g

Parası var ve arayı açıyorlar, ikisi bir arada yazmışım işte :PP

Arkadaşlar,
Paket almış herkesin az-çok bir geri iadesi çıkıyor. biriktirmeden almak isteyen varsa bana bilgi versin lütfen :)
Foruma sık gelemiyorum diye sallıyor gibi olmayayım. Zorla briktirip alın gibi bir durum yaratmak istemem :)

ikose

Yarışma sanırım 18 ine uzamış gibi anladım ama
dünden beri farkettimki puanlar değişmiyor..

Dünden beri
REFERRAL TEAM COMPETITION STATISTICS
YOUR CONTRIBUTION   563  hiç değişmedi..
sizinki nasıldır bilemiyorum ama..

Coulers79

Gece bitti yarışma modum. :)

ikose

E O zaman Tebriklerrrr  Hocamıza  (p) (dnsz) (dns)

AnilK

EMC'den mesajınız var :)

Alıntı YapArkadaşlar,

Admin birkaç gündür site ve forumla ilgilenmiyor ve ödemelerini aksatıyor ya da yapmıyor.
Bugün itibariyle ref geliri alacak arkadaşların alacaklarını hesaplıyorum.
Site devam ederse kaldığımız yerden devam ederiz ama toparlanması biraz zor gibi.

Paket almamış arkadaşlar için, reklam tıklama geliri 0,001 ve bunun %10 unun bana geldiğini düşünürsek, ortada gönderebileceğim birşey birikmemiş maalesef :S

Paket almış arkadaşlara da bir an önce geri iadeleri yapmak istiyorum.
Anıl arkadaşımız sizlerle iletişime geçecek, PP ya da PM adreslerinizi Anıl arkadaşımıza gönderebilirseniz sevinirim.

osibios

Buda PV gibi bimilyoncumu oldu acaba  :g

Sağlık olsun biz bekleriz.Kimsenin elinde olan birşey değil
dimi arkadaşlar (zopa)

:)

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
Site devam eder mi bilemediğim için iadeleri yapmak için bilgi istemiştim, bilgi gönderen arkadaşların çoğuna iadeleri gönderdim.
Miktar düşük ve ödeme bilgisini göndermediği için, iade göndermediğm var. PM le bilgi vereceğim.

Şu anda Clikrev e de swap geliyor.
Mecburen repurchase e atılacak miktarlar olacak, dolayısıyla ödeme yaparsa bir miktar daha alacağınız birikecek :)

Site ödeme yaptığı sürece geri iadeer devam edecektir.
Admin anladığım kadarıyla yatırım alamıyor.

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
Yakın zamanda bir ödeme alamadım.
Admin ortada görünmüyor, ticketlara da cevap vermiyor. Bazen Payza ödüyor ama uzun süredir PM ödeme yapmıyor. Payza da istedim ama ona da ödeme gelmedi.
En son swap demişti ama üzeirinden çok geçti. Dispute açabilecekler açtı ve kazananlar da var.

Siteden bundan sonra birşey olacak gibi görünmüyor. Zaten devam edenler de kazançların çok düştüğünü görüyorlardır.
Ödeme alabilseydim ne gönderirim diye tekrar bir ref gelirlerine baktım. Bir kısım arkadaşın değişmemiş, 0,04 artan falan var. Oldukça komik tabii ki.

Es kaza admin ortaya çıkar da ödeme gönderirse hesapladığım geri iadeler için tekrar bilgi paylaşımında bulunurum.
Ama zor görünüyor.

Yazacakları olabilecek arkadaşlar için konuyu şimdilik kilitlemiyorum.
Geçmş olsun.

ikose

Geçmiş olsun Hocam, zarar büyük değildir İnşallah :(