Buxgastrom [(SCAM)

Başlatan ertunctezcan, 16 Ocak 2012, 05:26:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertunctezcan

(scm)

Site Adı: Buxgastrom

Tık Değerleri: 0.02$ / 0.005$

Reklam Sayısı: Min 7

Ödeme Limiti: 1$

Ödeme Yöntemi ve Süresi: Paypal / SolidTrustPay ( 24 saat )

Premium Özellikleri:

Standard
7 ads, worth $0.0720

Premium
9 ads, worth $0.3498

Elite
9 ads, worth $0.6360

Ultimate
8 ads, worth $1.0088

Vip
9 ads, worth $1.4469

Red
9 ads, worth $2.1125

Supreme
9 ads, worth $2.9850

Insurmountable
8 ads, worth $4.1400

Site hakkında: Ref. kiralamak 0.4$ ve son 3 gün içinde aktif olan refler veriliyor. Şuan için 1200+ üyesi var. Sitede çok sayıda ödeme kanıtı mevcut. Son olarak bu işlere yeni başladım ve forumda da yeni sayılırım. İlk defa site tanıtımı yapıyorum umarım usulüne, yolu yordamına göre yapabilmişimdir. Bir kusurum varsa düzeltirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

ElisaMcCline

Ödeme süresi belli mi ?
Bir de Upgrade özellikleri olarak bu bilgiler değil de, muhtemelen bu sayfadaki..

verilen tablo olmalı.. Yani üyelik yükseltme sırasında verilen karşılaştırrma tablosu....

lovablegs

en aktif üyesin benim verdiğim sitede  hemen refinle üye oldum tıklarımıda yaptım böyle devam edelim her zaman bol kazançlar  :D :D :D

bende sana üye olmak için site aramıştım bulamamıştım nasip bunaymış  :)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Ocak 2012, 05:32:19
Ödeme süresi belli mi ?
Bir de Upgrade özellikleri olarak bu bilgiler değil de, muhtemelen bu sayfadaki..

verilen tablo olmalı.. Yani üyelik yükseltme sırasında verilen karşılaştırrma tablosu....

Aslında senin açtığın openbux konusu gibi yapıyım direk tabloyu veriyim dedim ama ben daha avatarımı bile değiştiremedim neobuxta durumu sen düşün artık :'(. Aslında resimli anlatım bile var ama ben yapınca her defasında bir sorun çıkarmayı başarıyorum ve olmuyor. O yüzden böle yaptım bende hiç olmamasından iyidir diye düşündüm.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: lovablegs - 16 Ocak 2012, 05:40:57
en aktif üyesin benim verdiğim sitede  hemen refinle üye oldum tıklarımıda yaptım böyle devam edelim her zaman bol kazançlar  :D :D :D

:) Çok teşekkür ederim. Üye olduğum sitelerde paypal varsa kiralık ref varsa bırakmıyorum. DR olarak görünüyorsun teşekkür ederim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 16 Ocak 2012, 05:46:45
Aslında senin açtığın openbux konusu gibi yapıyım direk tabloyu veriyim dedim ama ben daha avatarımı bile değiştiremedim neobuxta durumu sen düşün artık :'(. Aslında resimli anlatım bile var ama ben yapınca her defasında bir sorun çıkarmayı başarıyorum ve olmuyor. O yüzden böle yaptım bende hiç olmamasından iyidir diye düşündüm.

Tamamdır böyle olsun :) Ama o zaman bu konuda çalışalım :) Yardımcı olalım... Heryerde lazım olabilecek bir biklgi çünki ;)

Üye olan bir asrkadaş tabloyu sağlayabilirse, iyi biryardım olur :)

ElisaMcCline

Güzel bir dayanışma örneği olmuş,
keşke bunu daha çok kişi bir arada yapabilseniz de her birinizin kendi sitelerinizde 4er 5er direk refi olsa... ;)

Neden olmasın ;)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 16 Ocak 2012, 05:49:46

:) Çok teşekkür ederim. Üye olduğum sitelerde paypal varsa kiralık ref varsa bırakmıyorum. DR olarak görünüyorsun teşekkür ederim. Ayrıca hugebux benim ilk göz ağrım. Senin sayende ilk ödememi o siteden almıştım 0.5$ :D

lovablegs

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 16 Ocak 2012, 05:55:04
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 16 Ocak 2012, 05:49:46

:) Çok teşekkür ederim. Üye olduğum sitelerde paypal varsa kiralık ref varsa bırakmıyorum. DR olarak görünüyorsun teşekkür ederim. Ayrıca hugebux benim ilk göz ağrım. Senin sayende ilk ödememi o siteden almıştım 0.5$ :D

hayırlı olsun ozaman burdan da alırız beraberce  :D :D :D

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Ocak 2012, 05:50:18
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 16 Ocak 2012, 05:46:45

Tamamdır böyle olsun :) Ama o zaman bu konuda çalışalım :) Yardımcı olalım... Heryerde lazım olabilecek bir biklgi çünki ;)

Üye olan bir asrkadaş tabloyu sağlayabilirse, iyi biryardım olur :)

Bilmem olabilir ama yapıcak arkadaş biraz uğraşmak zorunda kalabilir. Çok tablo var, pre çeşitleri çok.