Sanbux %50 iade

Başlatan gsliali30, 02 Mart 2015, 18:58:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gsliali30

Sanbuxta Refim olursanız bana kazandırdığınızın %50sini geri size iade ederim

Sanbux sitesi hakkında bilgi almak için tayfun hocamın harika anlatımı:[spoiler]http://www.gelirkapisi.com/diger-siteler/sanbux-%28-paidverts-benzeri-%29/[/spoiler]

REFERANS LİNKİ:[spoiler]   http://www.sanbux.com/?REF=aliberk30[/spoiler]

ikose

Sanbuxta DR gelirleri günlük gösteriliyor sonra kayoluyor..
Tıklardan gelen kazançda tık başına 0,0001
nasıl hesap tututp %50 sini göndereceksin anlamadım..
Yoksa biryerlerde görünüyorda benmi atlıyorum

örnek = Earned $0.0001 in main balance as fixed ad click commission, updated bal: $3.8296 | From: aliberk30
Referral        Last Click   Total Clicks   Avg.
⇒ aliberk30    Today             88           2.514
Bu durumda   88 x 0,0088

Demek isrediğim çok anlamsız bir teklif..
haaa adminle konuşup Dr kazançlarını net olarak görebilirsen
ancak o zaman bu teklifin  anlam kazanabilir..

ÖM ile gönderilecektir..

ikose

Daha önce gözükmüyordu ancak admin yeni bir sistem eklemiş..
DR ların isminin üzerine tıkladığınızda gelen konisyon kazancınız görünür oluyor..
Konuya onay verilebilinir.
@ElisaMcCline  @AnilK

gsliali30

Modum benim bildiğim kadarıyla level 1 de en aşşağı 0.04lük reklam geliyor buda demektir ki bana yansıyan 0.002 bence az bir kazanç değil günlük 0.02 gibi bir kazanc paket alımlarınıda sayarsak 0.05 olarak gayet iyi gibi geliyor 2 taraf içinde  ???

Ufuko

Alıntı yapılan: aliberk - 04 Mart 2015, 17:13:17
Modum benim bildiğim kadarıyla level 1 de en aşşağı 0.04lük reklam geliyor buda demektir ki bana yansıyan 0.002 bence az bir kazanç değil günlük 0.02 gibi bir kazanc paket alımlarınıda sayarsak 0.05 olarak gayet iyi gibi geliyor 2 taraf içinde  ???
ikose modumun demek istediği eskiden reflerden ne kadar kazanıldığını gösteren birşey yoktu artık hangi refin ne kadar kazandırdığını isminin üstüne gelince görebiliyorsun yani sorun yok diyor.

Eskiden olsaydı kimin sana ne kadar kazandırdığını bilemeyeceğin için hesaplayamazdın demek istemiş.

gsliali30

ne demişse iyiliğime demiş var olsun modum  (spk)

processor

Alıntı yapılan: ikose - 04 Mart 2015, 10:41:57
Daha önce gözükmüyordu ancak admin yeni bir sistem eklemiş..
DR ların isminin üzerine tıkladığınızda gelen konisyon kazancınız görünür oluyor..
Konuya onay verilebilinir.
@ElisaMcCline  @AnilK
@ikose  DR ' ların üzerine gelindiğinde çıkan ekrandaki Total Earned kısmı kişinin hesabındaki ana bakiyedir bilginize. Size kazandırdığı değil. Başka bir kısımda ben göremedim...

Ufuko

Alıntı yapılan: processor - 04 Mart 2015, 17:59:40
@ikose  DR ' ların üzerine gelindiğinde çıkan ekrandaki Total Earned kısmı kişinin hesabındaki ana bakiyedir bilginize. Size kazandırdığı değil. Başka bir kısımda ben göremedim...
Öyle ise yine DR'nin ne getirdiği hesaplanamaz?

gsliali30

vallahi benim refim olmadığı için birşey söylemiyorum drsi olanlar bir açıklık getirebilir mi olaya

Ufuko

Bende DR var Total Earned yazıyor ben onu ref komisyonu sanmıştım ama karşı tarafın toplam kazancı da olabilir.
Yani sen reflerin sana ne kadar kazandırdığını hesaplayamazsın aliberk. Hesaplayamayacağın için de iade yapamazsın.