TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

strenergy

@zafersm iletiniz ref link , kişisel iletişim bilgisi içerdiğinden silinmiştir . Kendi konularımız haricinde ref link kullanımı yasaktır . Kuralların dışına çıkarsanız sistem uyarısı alırsınız  (ok)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

mcantekin

tolokada bekleyen de onay alırsa 30 doların üstünde biriken para olacak. daha devam ederim. hangi ödeme yöntemini tavsiye edersiniz.?

Tigro

Skrill yerine keşke payza veya payeer gelse.

6489426

Merhabalar, eski mesajlara baktım da pek istediğim cevabı göremedim. Yandex money ile alışveriş yapmak suretiyle parayı kullanamıyor muyuz? 10 dolar biriktirmiştim neredeyse bir haftada.

Tigro

Alıntı yapılan: 6489426 - 13 Ocak 2017, 10:55:17
Merhabalar, eski mesajlara baktım da pek istediğim cevabı göremedim. Yandex money ile alışveriş yapmak suretiyle parayı kullanamıyor muyuz? 10 dolar biriktirmiştim neredeyse bir haftada.

Ses kaydı metninden baya bi para topladım :)

6489426

Alıntı yapılan: Tigro - 13 Ocak 2017, 12:12:38
Ses kaydı metninden baya bi para topladım :)

Aynen :) Hocam parayı nasıl çekiyorsunuz siz? Çekmeme de gerek yok online alışveriş için kullanabilsem kâfi

MBTR

Şu sıralar mobil harita görevi var, yapan oldu mu?
https://bit.ly/Pubiza - 1000 Tıklamaya ₺90-120 Kazan

Tigro

Alıntı yapılan: 6489426 - 25 Ocak 2017, 04:16:13
Aynen :) Hocam parayı nasıl çekiyorsunuz siz? Çekmeme de gerek yok online alışveriş için kullanabilsem kâfi

Çekmiyorum , skrill vs. bana göre değil. Bakarsın PAYPAL gelir gelmezse YandexMoney atarım ordanda payeere

socrates0025

parayı yandex moneye atıyorum pendinge düşüyor 10 dakka sonra eror verip parayı geri getiriyor ne yapabiliriz acaba?

Tayfun

Scrill şöyle bir uyarı veriyor..  Daha önce hesap açmadığımı biliyorum..Aslında scrill i bu forumda duydum.. Bu durum normalmidir...
''Sistemimizde benzer bir hesap profili tespit ettik. Müşteri destek ile görüşene kadar hesabınıza para yatıramaz, para çekemez veya ödeme yapamazsınız. Aktif hesabınızın kimlik bilgilerinizi unuttuysanız, aşağıdan şifrenizi tekrar alabilirsiniz.''