TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

famila63

wikipedia link istiyor kaynak orda olması lazımış

hakanatik01

görevlerde herşeyi kabul ediyor ama dikkatli olmakta fayda varmış.CF gibi olabilir dikkatli yapmanızda fayda var;
Bazılarına görev gelmiyormuş artık nedenini admin sıralamış;

"1-) O an için havuzda görev bitmiştir.
2-) Görevleriniz kontrol ediliyor olabilir.
3-) Çok özensiz çalışmalar yaptıysanız bu yüzden size görev verilmemiş olabilir.
Ancak listenizde görev bulunmamasının sebebini ancak [spoiler][email protected][/spoiler] adresine e-posta göndererek öğrenebilirsiniz
İyi Çalışmalar "

denmiş görevleri yapan arkadaşların dikkatine.Herhangi bir sorunuz varsa ödemeleri gelmeyen bu maile başvurabilirsiniz.

Dio

Cep42

Ufuko

Alıntı yapılan: Cep42 - 24 Mart 2015, 20:12:33
2 günlük Kazancım  ($$)

Biriktirmek birşey değil de PayPal'a çekmek sıkıntı  :m

Cep42

Alıntı yapılan: ufuko - 24 Mart 2015, 20:15:29
Biriktirmek birşey değil de PayPal'a çekmek sıkıntı  :m

:m :m

madlyboy

bu da benim kazancım ama bakalım dönecek mi dönmeyecek mi ? :D

capaxa

İlk defa görev bitti bende..Her zaman görevim oluyordu..

hakanatik01

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Mart 2015, 00:20:41
1-) O an için havuzda görev bitmiştir.
2-) Görevleriniz kontrol ediliyor olabilir.
3-) Çok özensiz çalışmalar yaptıysanız bu yüzden size görev verilmemiş olabilir.
Buna dikkat edin yoksa görevgelmeyebiliyormuş bende 2 tane 0,02lik görev var şuanda sizede gelmişmidir bilmem 0,05lik olmadı mı takılmıyorum ama çok uzun yahu görevler :D profilden falan istenmeyen görevlerde engellenebiliyormuş sağını solunu kurcalayın ;)

capaxa

Hayırlı olsun ödemen..

Rasgele yapmıyorum ben görevleri beni de iyi bulmayacakalrsa artık :D
yan yana 0.02 lik görev vardı 1 tane yaptım bitti mesela.. 0.02 de 4 tane site karşılaştırıyor ama 0.05 olunca 10 tane falan.. Site sayısına göre de fiyat değişiyor..
Mesela görsel seçme görevi bugün 0.03 veriyordu.. Ama her zamankinin yarısı kadar görsel vardı 20 sn.de bitirebiliyordum..