TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

ibrahim414

messli

2 tane ödeme isteğim 04/04/2015 ve 06/04/2015 tarihinde yatti toplamda 13-15 gün içinde ödemeler yatiyor kanitlari şuan koyamıyorum akşam eve geçince ekran görüntülerini eklicem :D

madlyboy

Bana 2 tane ödemeyi geçmişler. Birazdan koyuyorum ödeme kanıtları kısmına. 10 gündür de yapmıyodum tekrar başlıyorum :P

richman

Bende bi görev vardı 0.05$lık 30 kere yaptım teşekkürler mesajı geldi reklam gitti ama reklam yeşil yanıyordu acaba yanlış mı yaptım yoksa herkesin bir limiti mi oluyor ?

FATSALI

Alıntı yapılan: richman - 07 Nisan 2015, 17:11:29
Bende bi görev vardı 0.05$lık 30 kere yaptım teşekkürler mesajı geldi reklam gitti ama reklam yeşil yanıyordu acaba yanlış mı yaptım yoksa herkesin bir limiti mi oluyor ?

hocam sistem zaten beta sürümde neyin ne olduğu hiç belli olmuyo bendede aynı sorun bi bakmışım 5-6 tane görev başlıyorum yeşiller hemen bitebiliyo kırmızıların bile 2-3 dayandığını söylüyolar sistem bi otursa çok güzel olacak :D

richman

Alıntı yapılan: FATSALI - 07 Nisan 2015, 17:33:02
hocam sistem zaten beta sürümde neyin ne olduğu hiç belli olmuyo bendede aynı sorun bi bakmışım 5-6 tane görev başlıyorum yeşiller hemen bitebiliyo kırmızıların bile 2-3 dayandığını söylüyolar sistem bi otursa çok güzel olacak :D

Anladım, eyvallah ;)

FATSALI

yaa benim anlamadığım beceri puanı benden düşük olan insanlara bile daha karlı ve çok görev geliyo yandex üyeleri aldı aldı şimdi sistem kaydı millet parayı kazanıyo şansa bala biz boş boş duruyoz yaa

richman

Alıntı yapılan: FATSALI - 07 Nisan 2015, 18:30:03
yaa benim anlamadığım beceri puanı benden düşük olan insanlara bile daha karlı ve çok görev geliyo yandex üyeleri aldı aldı şimdi sistem kaydı millet parayı kazanıyo şansa bala biz boş boş duruyoz yaa

Birde beceri puanına nasıl bakabiliriz ben göremedim Hesabım bölümüne giriyorum yaptığım görevler ve verdiği ücret yazıyor puan yazmıyor ???

FATSALI

Alıntı yapılan: richman - 07 Nisan 2015, 18:33:17
Birde beceri puanına nasıl bakabiliriz ben göremedim Hesabım bölümüne giriyorum yaptığım görevler ve verdiği ücret yazıyor puan yazmıyor ???

profilim bölümünde altta yazıyor.