TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

macnair

arkadaşlar bu siteye aynı ip den fakat farklı telefon numaralarından kayıt olsak sıkıntı olur mu?

6arti9

Yandex forumda aile bireylerinin yada ayni ağ üzerindeki kişilerin farklı hesap ve paypal hesaplarıyla  çalışabileceği yazıyor.
Burada birkaç sayfa geri giderseniz alıntı yapmistim soru cevap seklinde
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

Dio

Tolokada mesaj gelmiş

Alıntı yapılan: Toloka İletiler
Merhaba,
Yandex.Toloka'da yaptığınız görevleri yansıtmak için değerlendirme grafiğinizi oluşturduk.
"Kesin" değerlendirme grafiğinde son iki haftalık sonuçlarınız yansıtılır.
"Yaklaşık" grafikte diğer kullanıcıların arasında bulunduğunuz yer, yüzde olarak gösterilir.
Örneğin <yaklaşık> değerlendirmeniz %60 ise bu, değerlendirmenizin diğer Toloka kullanıcılarının %60'ından fazla olduğu anlamına gelir.
Lütfen görevleri tamamladığınız için kazandığınız deneyimi değerlendirme ile karıştırmayın. Değerlendirme, toplam bir değerdir.
Tüm sipariş verenlerin projeleri çerçevesinde tamamlanmış görevlerin boyutu ve sonuçları değerlendirmede hesaba katılır. Değerlendirmenin hesaplama formülünü açıklayamıyoruz.
Grafikteki değerler ne kadar yüksekse mükemmelliğe o kadar yaklaştınız demektir!

P.S.: "Yaklaşık" değerlendirme grafiğini görüntülemiyorsanız hesaplayabileceğimiz sonuçlara henüz ulaşmamışsınız demektir

6arti9

baya görev var benim liste

sarı 0,02 Detaylı Uygunluk Değerlendirmesi (5 Ölçü)
sarı 0,06 Sorgu için uygun olmayan görselleri eleme (V3_2015-06-08)

kırmızı 0,17 lik bir yanyana görevi gördüm kayboldu sonra
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

Dio

Alıntı yapılan: 6arti9 - 22 Temmuz 2015, 18:21:47

kırmızı 0,17 lik bir yanyana görevi gördüm kayboldu sonra

bana da şimdi göründü tıkladığım an bitti dedi :(

bayram4558

Alıntı yapılan: macnair - 12 Temmuz 2015, 12:38:01
arkadaşlar bu siteye aynı ip den fakat farklı telefon numaralarından kayıt olsak sıkıntı olur mu?

Ryses

Bu w8ben formunu burada yazılana göre doldurdum (İlk başlardaki) Fakat paramı iade ettiler.  Doldurduğum yerler isim, ülke, adres, şehir, ülke(tekrar), mail,doğum tarihi ve en alttaki isim.

bayram4558

türkçe karakter kullanma, kayıt olurken girdiğin bilgiler ile aynı olsun, deneyerek devam et, doğru olunca ödemeyi yapar.

acayip9000

Selamın Aleyküm. Kardeşlerim güzel reklamlar geldi. Haberiniz olsun.

acayip9000

Selamın Aleyküm. Kardeşler 2 x 0.03 ve 1 x 0.04 görev var. Bakın bir isterseniz