TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lyrinx

Dün kayıt oldum bende siteye.Kayıt olduktan sonra 2-3 görev cıktı onları yaptım .0.40 centim var ama ozamandan sonra daha hiç görev gelmedi. Millet deli gibi görev yapıyor ama bana hiç görev gelmiyor. ve puanım 6 dan 5 e düşmüş. Sizce neden oluyor bu ?

smbllr424

Alıntı yapılan: Lyrinx - 10 Ocak 2016, 12:54:08
Dün kayıt oldum bende siteye.Kayıt olduktan sonra 2-3 görev cıktı onları yaptım .0.40 centim var ama ozamandan sonra daha hiç görev gelmedi. Millet deli gibi görev yapıyor ama bana hiç görev gelmiyor. ve puanım 6 dan 5 e düşmüş. Sizce neden oluyor bu ?

puanın düzelir bir kac güne eski haline geri gelir o ara ara oluyor kontroller sırasında, kimsenin deli gibi görev yaptıgı yok haftada 4-5 doları görürsen cok sanslısın demektir:)

Lyrinx

4-5 dolar diyorsun ama sonuçta görev yapan var ama.

danger_pc

Alıntı yapılan: smbllr424 - 10 Ocak 2016, 13:03:49
puanın düzelir bir kac güne eski haline geri gelir o ara ara oluyor kontroller sırasında, kimsenin deli gibi görev yaptıgı yok haftada 4-5 doları görürsen cok sanslısın demektir:)

arkadaşa katılıyorum zaden o tarz b, para vericeklerini sanmıyorum....

darkmelek

master21

Toloka'dan ödeme alan var mı yakında..normalde 2-3 günde geliyordu..13 gündür gelmemiş benim..kanıtlarda da yakın zaman yok

gango

bende aynı durumdayım @master21  2015 sonuna doğru ödeme istedim ama rusyada 10 ocaka kadar christmas var sonrasında gelir diye bekledim 2 haftayı geçti gelen giden yok ???

magnumrox3

En son ödemem aralık ayında 6 günde gelmişti.

lucabrasi

Alıntı yapılan: master21 - 13 Ocak 2016, 18:21:10
Toloka'dan ödeme alan var mı yakında..normalde 2-3 günde geliyordu..13 gündür gelmemiş benim..kanıtlarda da yakın zaman yok

aynen 31 ocakta istedim henüz yok ama ticket atmıyorum çünkü 30 güne kadar sürebilir yazmışlar cevap olarak onu gönderecek, her ne kadar normalde 2 günde ödeseler de.

Dio

son durum nedir? yoksa yandex de mi scam oldu :m