TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

bana 2haftadır birşey gelmiyor yada geliyo bitiyo
5.2 yazıyo düşük olduğu için mi

maddog54

yandex toloka'da bulunan ismimle paypalda ki ismimin aynı olması gerekir mi ödemeyi alabilmek için yoksa gerek yokmu farklı ikisi ondan soruyorum  :)

smbllr424

Alıntı yapılan: maddog54 - 07 Mart 2016, 23:51:01
yandex toloka'da bulunan ismimle paypalda ki ismimin aynı olması gerekir mi ödemeyi alabilmek için yoksa gerek yokmu farklı ikisi ondan soruyorum  :)
sade isim degil W8 formunu doldururken paypal tüm bilgilerin ve tolokadaki bilgilerin bire bir uyusması gerek adrs nosunu koymasan bile ödemeyi geri yolluyor

ptcsite46

[spoiler]
Alıntı yapılan: smbllr424 - 08 Mart 2016, 00:13:22
sade isim degil W8 formunu doldururken paypal tüm bilgilerin ve tolokadaki bilgilerin bire bir uyusması gerek adrs nosunu koymasan bile ödemeyi geri yolluyor
[/spoiler]

Adrs nosu nedir @smbllr424 diyelim yanlış girdik değiştirme imkanımız olmuyor mu?

maddog54

Bulunduğunuz adresinizin numarası büyük ihtimal  no : 5 gibi

smbllr424

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 08 Mart 2016, 11:28:24
[spoiler][/spoiler]

Adrs nosu nedir @smbllr424 diyelim yanlış girdik değiştirme imkanımız olmuyor mu?
degiştirebiliyorsun, kısaca paypal bilgilerinizle toloka bilgileriniz bire bir aynı olmalı yoksa ödemeler her seferinde geri geliyor..

bykazancom

buraya üye oldum ama yetişkin içerikli görevler olduğu için hemen kapattım hiç sevmediğim görüntüler

burada normal görevler çıkmıyormu çıkmıyorsa tamamen sileyim üyeliğimi uzman biri yazarsa sevinirim

bayram4558

Alıntı yapılan: bykazancom - 09 Nisan 2016, 14:55:38
buraya üye oldum ama yetişkin içerikli görevler olduğu için hemen kapattım hiç sevmediğim görüntüler

burada normal görevler çıkmıyormu çıkmıyorsa tamamen sileyim üyeliğimi uzman biri yazarsa sevinirim

onları kapatabilirsin +18 gibi bir uyarı vardı galiba istersen o görüntüleri almayabilirsin ama pek görev gelmez.

bykazancom

Alıntı yapılan: bayram4558 - 09 Nisan 2016, 15:16:48
onları kapatabilirsin +18 gibi bir uyarı vardı galiba istersen o görüntüleri almayabilirsin ama pek görev gelmez.

öyle yaptım zaten anadilimi ingilizce ülkeyi birleşik krallık yaptım ingilizce görevler gelirse yaparım  yoksa o pis açık saçık iğrenç resimleri yapacak değilim
çokta önemli değil benim için helal kazanç yolları kullanmak daha mantıklı

Mr. robot

+18 i kapatabilirsiniz ama kapatırsanız siteden  hiç kazanamayabilirsiniz haberiniz olsun  (hp)