TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

teşekkürler @korkmazgokse.. ordaki forumdan neden banlandıgımıda bilmiyorum ama  :m kullanamaz haldeyim toloka forumunu

GameHunter

Şu sevinci son kez yaşayayım diye paramı çektim. Allah'tan aynı gün içinde gönderdi Yandex

Yandex Services AG size şunu gönderdi: $1,15 USD

znrcn

Sanırım buraya paypal için bir alternatif ekleyecekler. Zira yandex money için rusça beyanname falan gerekiyormuş.

utkuberk

bu konuyla ilgili soruya cevap
Banka kartı bağlamak

Bir veya daha fazla: o zaman Yandex. para hesabında yeniden doldurmak zorunda değil.
Herhangi bir kartı ve ödeme, ayrıntıları belirtmeden seçebilirsiniz.
Güvenli ve kolay.
Sipariş MasterCard Yandex para.

O zaman şarj ve sonra herhangi bir mağaza bu kredi kartıyla para harcamak mümkün olacak.
Üç yıl boyunca hizmet 199 ruble, üreten ve kargo ücretsizdir.

znrcn

@utkuberk Toloka forum admini yazmıştı.

Yandex.Money konusunda.
Kullanıcı sözleşmesi gereğince sadece onaylanmış cüzdanlara bakiye aktarımı yapılmaktadır.
Türkiye'de ikamet eden kullanıcılar için Yandex cüzdanının onaylanması uzun ve oldukça maliyetli bir süreçtir. Yandex cüzdanını onaylamanız için Rusça beyanname yazmanız, kimlik belgelerinizin apostil ve noter tasdikli kopya yapmanız ve bütün bunları Moskova'daki Yandex.Money ofisine göndermeniz gerekmektedir. Posta yolu ile belgelerinizi aldıktan sonra, 30 gün içinde beyannameniz incelenecek ve olumlu sonuçlanması halinde Yandex cüzdan onaylanacaktır.
Ayrıca belirtmek istiyoruz ki, Yandex.Money sisteminde tüm işlemler Ruble bazında yapılmaktadır.
https://money.yandex.ru/security/identification/methods.xml (İngilizce).

korkmazgokse

Adv-Cash galiba yandex moneyi destekliyormus sitesine girince altta yandex money işareti var(tam olarak bilmiyorumda daha fazla araştırmak lazım) eğer doğruysa
Yandex money >ADVcash>BTC yapılır tabi çok komisyon yoksa

utkuberk

Üç yıl boyunca hizmet 199 ruble
9 lira civarı çok para değilde diğer evraklar sıkıntı!!!

serdarerol

arkadaşlar 2 dolarlık bi ödeme talep ettim 3 gündür gelmiyor geri çekmek şansımız varmı yandex money ödeme yapılmıyor sanırım  ???

znrcn

Alıntı yapılan: serdarerol - 05 Haziran 2016, 18:37:29
arkadaşlar 2 dolarlık bi ödeme talep ettim 3 gündür gelmiyor geri çekmek şansımız varmı yandex money ödeme yapılmıyor sanırım  ???

Geri çekme şansın yok malesef. En kötü geri hesaba döner. Yandex Money işi sıkıntılı.

qolddraqon

Ben bir sefer e posta gönderip çekim talebimi iptal ettirmiştim ama 1 yıl oldu neredeyse yani şuan ilgi durumları o zamanki gibiyse ilgilenebilirler iptal ettirebilirsiniz