TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

znrcn

Kontroldeki görevlerin ücretleri yatmış. Tek sıkıntı çekemiyoruz :)

znrcn

arkadaşlar biraz önce içerde bulunan 14 dolar için çekim talebi verdim. 3 dakikada paypala geçti. Bilginize.

6arti9

bende şimdi talimat verdim tolokaya bakalım yatacakmı
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

korkmazgokse

Alıntı yapılan: znrcn - 06 Haziran 2016, 14:20:58
arkadaşlar biraz önce içerde bulunan 14 dolar için çekim talebi verdim. 3 dakikada paypala geçti. Bilginize.
Benimde 23 dolar vardı cekmekle çekmemek arasındayım. Paypala yattıktan sonra ne yapmayı düşünüyorsun bugünden sonra sanırım bankaya çekilmez.

znrcn

Alıntı yapılan: 6arti9 - 06 Haziran 2016, 14:33:09
bende şimdi talimat verdim tolokaya bakalım yatacakmı

Benim 3 dakika sürmedi. Yatmazsa en kötü geri döner hesaba zaten. Denemekte fayda var.

znrcn

Alıntı yapılan: korkmazgokse - 06 Haziran 2016, 14:34:19
Benimde 23 dolar vardı cekmekle çekmemek arasındayım. Paypala yattıktan sonra ne yapmayı düşünüyorsun bugünden sonra sanırım bankaya çekilmez.

ÇEkiliyor bankaya o konuda sıkıntı yok.

[spoiler]Artık Türkiye'deki müşterilerimiz 6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacaklardır. Ancak yeni bir duyuruya kadar mevcut PayPal hesaplarına giriş yaparak hesaplarındaki bakiyeyi banka hesaplarına aktarabileceklerdir.[/spoiler]

korkmazgokse

eyw dediğin doğru aslında zaten yandex money yada private banktan almak imkansız gibi bisey yandexte pek yeni ödeme ekleyecek gibi değil.

znrcn

Alıntı yapılan: korkmazgokse - 06 Haziran 2016, 14:37:31
eyw dediğin doğru aslında zaten yandex money yada private banktan almak imkansız gibi bisey yandexte pek yeni ödeme ekleyecek gibi değil.

Yeni bir sistem eklemeleri birkaç ayı bulur gibi. Bence bir çekmeyi deneyin. En kötü hesaba iade olur zaten. Paypala ödeme gelirse bankaya çekmekle ilgili bir ksııtlama yok şimdilik.

6arti9

Alıntı yapılan: korkmazgokse - 06 Haziran 2016, 14:34:19

limit altı kaldığı için cekemiycem bir yerlere bağışlar gecerim :D gelirse tabi ama gelmedi
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

korkmazgokse

Alıntı yapılan: 6arti9 - 06 Haziran 2016, 14:49:00
limit altı kaldığı için cekemiycem bir yerlere bağışlar gecerim :D gelirse tabi ama gelmedi
paypal limitleri kaldırmıstı. bugün  bankaya 13TL gönderdi.