TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zyaseven

hesap açarken türk lirasımı dolar hesabımı açacaz bilemdeğimden kayıt olmayı durdurdum bilen varsa cevaplasın çünkü geri dönüşü yokmuş
Hesabınız açıldığında cüzdanınızın para birimini değiştirmeniz mümkün olmayacak. uyarsı var

utkuberk

şimdilik ödeme işlemcisi sıkıntısı var nasıl ödeme alıcaksın

korkmazgokse

Dolar hesabı açılır heralde Skrillden çünkü toloka dolar olarak ödeyecek yada kur çevirirken skrilin mi kesintisi çok acaba Türk bankalarının mı onu araştırmak lazım.
Toloka devam edilir Bence tabiki sadece mobil görevler gelince şuan hesapta 50$ falan var.
40$ sadece 2 mobil görevden geldi.

NeviSahsi

Alıntı yapılan: korkmazgokse - 29 Temmuz 2016, 17:54:11
Dolar hesabı açılır heralde Skrillden çünkü toloka dolar olarak ödeyecek yada kur çevirirken skrilin mi kesintisi çok acaba Türk bankalarının mı onu araştırmak lazım.
Toloka devam edilir Bence tabiki sadece mobil görevler gelince şuan hesapta 50$ falan var.

2 mobil görevden 40$ nasıl geldi hocam, nasıl görevler bunlar  :) uzun zamandır Toloka'ya girmiyorum, bana devamlı +18 görevler geliyor onlarda birşey kazandırmıyordu

znrcn

Alıntı yapılan: korkmazgokse - 29 Temmuz 2016, 17:54:11

Ben tl hesabı açtım. Eğer usd/euro banka hesabınız varsa onlardan açın ona çekin.
Yanıt güncelliği ve mobil görev dışında yapmıyorum zaten. Kesintilere göre bakıcam artık.

smbllr424

peki Skrill deki para bitcoine cevriliyor mu

znrcn

Alıntı yapılan: smbllr424 - 29 Temmuz 2016, 21:59:26
peki Skrill deki para bitcoine cevriliyor mu

Exchange sitelerine baktım ama kuşa dönüyor miktar :)

smbllr424

ruslarda btc cok yaygın bitcoin ödemesi gelseydi iyiydi  :m devam etmem öyleyse

znrcn

Alıntı yapılan: smbllr424 - 29 Temmuz 2016, 22:07:36
ruslarda btc cok yaygın bitcoin ödemesi gelseydi iyiydi  :m devam etmem öyleyse

Toloka forumunda en çok istenen skrill di etkisi oldu mu bilmiyorum tabi seçmelerinde. Bende devam etme taraftarı değilim. 50$ çekim talebi verdim. Gelen miktara göre karar vericem.

serdarerol

ödeme talep edildi

AKTARMA GEÇMIŞI

Ödeme sistemi    Toplam, $   Başlangıç tarihi           Bitiş tarihi         İşlem durumu
SKRILL               2,74                29.07.2016                                İşleniyor