TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

prayer

Arkadaşlar, sistemde şu an çok fazla görev bulunmaktadır. Kaçırmayın diye yeni yorum girdim. Bir buçuk saatte 2.5$ daha kazandım. Şiddetle tavsiye ediyorum.  ($$) :y +1

Edit: 4 saat sonunda 3.18$ kazandım ve ödeme talebinde bulundum.  (dns)

Sketch

Konuya detaylı bilgi ekler misiniz lütfen?

Bir kaç sorum olacak.

Görevleri nasıl yapıyoruz?
+18 İçerikli görevlerin tehlikesi veya bizlere etkisi var mı?
1 Günde ve 1 haftada ne kadar kazanç sağlanıyor?

Jorsch

Şuan durum bu şekilde.

Extraloob

prayer

Yeni görevler mevcut. Görev başı 0,01$  (dns)

eray965

şu rusça olan görevleri nasıl yapcaz ya  :D

prayer

Alıntı yapılan: eray965 - 13 Mayıs 2017, 15:14:50
şu rusça olan görevleri nasıl yapcaz ya  :D

Çeviri ile yapabilirsiniz. Ama oluşan yanlışlıklarda puanınız düşeceği için tavsiye etmem. Bildiğiniz dillerdeki görevleri almanız sizin için daha faydalı olacaktır.  :)

eray965

Alıntı yapılan: prayer - 15 Mayıs 2017, 12:38:05
Çeviri ile yapabilirsiniz. Ama oluşan yanlışlıklarda puanınız düşeceği için tavsiye etmem. Bildiğiniz dillerdeki görevleri almanız sizin için daha faydalı olacaktır.  :)
puanım çok düşük benim hesabı kapatıp yeni hesap açmaya çalıştım gizli soruyu hazırlayamıyorum o yüzden kapatamadım ve yeni hesap açtığımda telefon numaramın kullanılmasıyla ilgili sorun yaşıyorum diğer hesaptan kaldırmama rağmen  :S

prayer

Alıntı yapılan: eray965 - 15 Mayıs 2017, 13:04:26
puanım çok düşük benim hesabı kapatıp yeni hesap açmaya çalıştım gizli soruyu hazırlayamıyorum o yüzden kapatamadım ve yeni hesap açtığımda telefon numaramın kullanılmasıyla ilgili sorun yaşıyorum diğer hesaptan kaldırmama rağmen  :S

Yandex Hesap Ayarları'ndan düzenlemeyi denediniz mi?  https://passport.yandex.com.tr/profile/phones?origin=passport_profile

eray965

Alıntı yapılan: prayer - 15 Mayıs 2017, 13:36:57
Yandex Hesap Ayarları'ndan düzenlemeyi denediniz mi?  https://passport.yandex.com.tr/profile/phones?origin=passport_profile
buradan diğer hesabın numarasını kaldırdım ama yeni hesabımda bu numara kullanılıyor diyor bu hesabı tolokadan silsem çözüm olur mu acaba yandex hesabını değil sadece toloka hesabını kaldırsam yani