GKideas Yatırım Grubu (xx Günde GK VIP Üyelerine %15 Kar / GK Üyelerine %10 Kar)

Başlatan 6il9in, 07 Mart 2015, 17:26:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

AKTİF DEÐİL

[spoiler]Merhaba GK üyeleri;

Bu yatırım grubunda şimdilik sadece Bitcoin ile yatırım yapılabilmektedir. İlerleyen zamanlarda talep olması durumunda alt coinlerde eklenebilir.

Bitcoin Adresi Olmayanlar;

blockchain.info veya coinbase.com sitelerinden hesap açarak Bitcoin adresine sahip olabilirler. Her iki site de Türkçe dili bulunuyor.

Bitcoin Nasıl Alırım;

-Türk Lirası ile Bitcoin almak isteyenler; btcturk.com, koinim.com ve takascoin.com üzerinden alabilirler.

-Payza ve PerfectMoney ile Bitcoin alınabilmektedir. Farklı e-Wallet ile hesabınızdaki tutar ile çeşitli exchange sitelerinden Bitcoin alabiliyorsunuz.

-Bitcoin almak için bir çok yöntem bulunmaktadır. Ufak araştırma ile gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kişi başı Minimum Bitcoin yatırımı ; 0.00500000 BTC dir. Üst limit 0.05000000 BTC dir.

Toplam kabul edilecek Maksimum yatırım ; 1.00000000 BTC dir.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yatırım için bana Bitcoin gönderebileceğiniz adresim ; ---

15 Gün sonrasında yaptığınız yatırımın %10 geliri ile birlikte size iadesini yapacağım. (Örneğin 0.01000000 BTC yatırım yaptınız ben size 15 gün sonra 0.01100000 BTC yolluyacağım.)

Gelirkapisi.com "VIP üyesi olanlar için bu iade %15 olarak yapılacaktır."  VIP üyelik için burayı inceleyebilirsiniz. (Donator Üyelik ve Gk-Tube Üyelik kapsam dışıdır)

-Bitcoin gönderimi yapılırken 0.0001000 BTC işlem ücreti bulunmaktadır. Bu ücret işlemi gerçekleştiren madencilere ödenir. Kesilen bu ücret siz bana yollarken size ben size yollarken bana aittir. İşlem ücreti kullandığınız cüzdan adreslerine göre değişiklik arz edebilir.

-btcturk.com sitesinden Bitcoin aldığınızda eğer bana Bitcoin gönderecekseniz btcturk.com sitesinden yollayabilir ve aynı zamanda btcturk.com sitesinde Bitcoin Yatır sekmesindeki Bitcoin adresini bana bildirirseniz ödemenizi btcturk.com sitesi hesabınıza yapabilirim.

-15 gün yatırım süreniz dolmadan LÜTFEN BANA HATIRLATINIZ. Aksi taktirde ufak geçikmeler yaşanabilir.

-Görüş ve önerilerinizi bildirebilirsiniz.

-Bitcoin dışında farklı yöntemlerle yatırım kabul edilmemektedir.

Önceden Haber verilmek üzere yatırım koşullarında değişiklik yapma hakkını kendinde saklı tutuyorum. Herhangi bir değişiklik söz konusu ise Mevcut yatırımcılar yatırım süresi sonuna kadar yapılan değişiklikten etkilenmiyecektir.

Katılımcılar ;[/spoiler]

ElisaMcCline

Konu ile ilgilenebilecek ama BTC ile ilgilenmeyen bir sürü yatırımcı var forumda.
BTC ile katılıma alternatif bir çözüm bulursan bu konu yürüyecektir, yoksa pek birşey çıkmaz ;)

Alternatif yollarla biz sana gönderelim, BTC yi sen alıp dahil et bence. Bunu halledersen +1 :)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 14 Mart 2015, 16:15:12

Alternatif yollarla biz sana gönderelim, BTC yi sen alıp dahil et bence. Bunu halledersen +1 :)

:D

Hoşgeldin Formumuza Sevgili Kırmızı..

Acelemiz yoksa Sevgili adminim. Şu aralar yoğunum forma dahil gelemiyorum. Alternatif durumları değerlendireceğim :)

Bir iki talep oldu müsait zamanda değerlendiririm :)

6il9in

Talep olurmu bilmem ama TL ile de yatırım kabul edeceğim. Sadece Min. Miktar ile Max. Miktarı belirlemekte sıkıntı yaşıyorum. TL Kabulu EFT/Havale ile olacağından EFT masrafı söz konusu. Bana gelen yatırımlarda göndericiye benden giden iadelerde ise bana ait olacak.

Min. Miktar ile Max. Miktar konusunda (Yatırım grubuna katılım yapacaklar) fikirlerinizi paylaşırsanız muhtemelen haziran ortası gibi uygulamaya alacağım :)

6il9in

Eklemeyi unuttuğum asıl sorunda işlem kapasitemin aylık 40.000 TL limiti olması dır. Bu limite şahsi yatırımla 1-2 günde ulaşacak olmamdır.

Kapasiteyi farklı yollarla arttırabilirim ama Ciddi riskler söz konusu oluşacak benim için. Yatırım yapacakların iadelerinin cebimden çıkması söz konusu doğabilir.

BTC yatırımında ısrar etmekte istemiyorum :P

Neyse bir iki güne şahsi yatırımları (TL ile) yapmaya başlıyayım fırsat bulabilirsem duruma göre değerlendireceğim :)

ikose

Kimse yorum yapmamış moralin bozulmasın diye yazayım sadece :)
ne olduğunu o zaman anlamamıştım, şimdi okudum gene anlamadım
bir kez daha dönüp okudum gene anlamadım..
şunu çıkardım azıcık..
Altın gibi alalım, değerlenince satalım mı diyorsun  ???

gaddar

Onun kastı risk onun fakat para sizin diyor @ikose . Paranızın da kullanımına karşılık % lik bi kar söz konusu. Tabi ince eleyip sık dokuması lazım kaplumbağa gibi ters takla olursa ki inşallah olmaz kendi cebinden çıkar para . Bu da üzücü :(

6il9in

Hayır modum bana BTC yolluyacaksınız ben değerlendireceğim :)

Üzerine faiz vereceğim.

Yani altın hesabı açıyorsunuz benim bankamda :D

Altınlarınızı ben değerlendireceğim. Faizi ile ana paranızı altın olarak iade edeceğim. Şimdilik tek fark uzun zamandır nasıl değerlendiririm diye düşündüğüm fikri sundum. TL ile yatırım kabul edecek bilqinbank :D

Bu aralar zamanım olmamasına rağmen yatırımcılık damarım kabardı :D

Azcıkta eşimin yatırım piyasasına giriş yapmak istemesiyle damarım kabardı. O farklı kulvarlarda atını koşturacak ben farklı illaki biri dikiş tutar :D

6il9in

Alıntı yapılan: gaddar - 21 Nisan 2015, 23:51:19
Onun kastı risk onun fakat para sizin diyor @ikose . Paranızın da kullanımına karşılık % lik bi kar söz konusu. Tabi ince eleyip sık dokuması lazım kaplumbağa gibi ters takla olursa ki inşallah olmaz kendi cebinden çıkar para . Bu da üzücü :(

Ponzi firmalarından farkımız olsun dimi @gaddar :)

100 Saatte 2 katı BTC sunamıyorum :P

Aslında Ponziciler gibi yapsam 4-5 katını sunarım 1-2 günde :D :P Sadece o riske girmek istemiyorum. Hazır durulmuşken :))

Eski yatırımcılardan kim kaldı zaten :g [spoiler]abcb modum cevaplasın :D[/spoiler]

ikose

E o zaman grup olmuyoruz ki be Bilqin ne anlamı kaldı
nasıl eğlenicez o zaman.
benim sende 0,00000001 gibi bir btc em vardı , zengin olucam o zaman.
yine gönderemmi. 0,0000001   :))