RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drogba

burada veya başka gpt sitesinde görev nasıl veriliyor. misal şu siteye üye olun 0.01 kazanın gibi.

abcb

Bu sitede yukarıda Advertise'den Buyptsads(signups) 'dan ptsu teklifini verebilirsin  :)

drogba

abcb

FilmsizKalma

istatistiklerde bir hatamı oldu arkadaşlar?

ElisaMcCline

1 gün atlamış görünüyor.. server saatiyle oynuyorlar sanırım...
Neyse ki tıklama şartı yok galiba... Üye olduğum gün ref geliri yansımıştı çünki...

bekeli

Arkadaşlar sitede PTC reklam gelirleri bu aralar arttı.
Günlük yenileniyor da. Kontrol etmenizi tavsiye ederim. Şu anda 2 tane 0.02'lik reklam var.
Bol kazançlar..

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Mart 2013, 13:36:08
1 gün atlamış görünüyor.. server saatiyle oynuyorlar sanırım...
Neyse ki tıklama şartı yok galiba... Üye olduğum gün ref geliri yansımıştı çünki...

Bende bugün 23:30 da tıkladım. Birde baktım birgün tıklanmamış. Reset saati 23:00 falanmı acaba dedim kendi kendime.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

evet allahtan tıklama zorunluluğu yok onun için bir kayıp olmamış gibi.. Ancak çok oynuyorlar standart reklamlarda bir düzene koymaları gerek yahu :) Sabit birşey yok insan harcama yapmaya çekiniyor >:(

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 10 Mart 2013, 12:23:46
evet allahtan tıklama zorunluluğu yok onun için bir kayıp olmamış gibi.. Ancak çok oynuyorlar standart reklamlarda bir düzene koymaları gerek yahu :) Sabit birşey yok insan harcama yapmaya çekiniyor >:(

You have viewed 0 advertisements today
You need to view at least 1 more advertisements to earn clicks from your referrals tomorrow.

Zorunluluk var sanırım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.