RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Yeni getirdiler demekki çünkü üye olduğum gün referans geliri almıştım..Ve geçen ki gün atlamada da bir kaybım yok.. Her gün tıklarız o sıkıntı değilde sabit reklamlarla çok oynamasalar iyi olacak :)  bugün misal 3.5 centlik reklam var bence çok az bir miktar..Bunun yanında reflerden sadece 1 cent kazanabileceğiz :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 10 Mart 2013, 16:35:10
Yeni getirdiler demekki çünkü üye olduğum gün referans geliri almıştım..Ve geçen ki gün atlamada da bir kaybım yok.. Her gün tıklarız o sıkıntı değilde sabit reklamlarla çok oynamasalar iyi olacak :)  bugün misal 3.5 centlik reklam var bence çok az bir miktar..Bunun yanında reflerden sadece 1 cent kazanabileceğiz :(

Atlamada 4 tık kendileri eklemişler sanırım.. tıklama görünüyor çünki ;)

FilmsizKalma

yok hocam bende tıklama görünmüyor 0 tık ama reflerim tıklamış o gün tabi bi önceki günün 3 de 1 i

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 10 Mart 2013, 22:32:27
yok hocam bende tıklama görünmüyor 0 tık ama reflerim tıklamış o gün tabi bi önceki günün 3 de 1 i
Sanırım ben de ona istinaden öyle söyledim bakmadan.. Evet, ben de de tıklama görünmüyor, ref tıkı var sadece 4 adet tıklama.
O zaman aralığına mı denk gelmiştir, yoks onlar mı öyle göstermiştir bilemedim tabii ki.

djsugar

FilmsizKalma

ve direk ref satın alma , ancak paketler biraz pahalı gibi :)

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 11 Mart 2013, 22:50:02
ve direk ref satın alma , ancak paketler biraz pahalı gibi :)

Minimum 10 adet almak lazım ve tanesi 2.5$ dan 25$.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 11 Mart 2013, 22:52:40
ee pahalı değilmi işte :)

Tıklayacaklarını ve sitenin uzun süre dayanacağını varsayarsan pahalı değil. Ama genelde ıskarta refler çıkarsa pahalı tabiki.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

ben ilk gördüğümde dün $1.5 tan satıyordu aşırı talepten dolayı arttırdı herhalde.. keşke alsaydım çok tereddütte kalmıştım..