RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f1b0n4cc1

moonisblack

Upg yapmış arkadaşlardan bu grafiği kendilerininki ile kıyaslamasını
yada mümkünse kendi grafiklerini yüklemelerini rica ediyorum
09.05 te aldığım ödemeden sonra rr clicklerinin nerdeyse yarı yarıya düşmesini anlayamadım
reklamlardaki azalmaya yorumluyordum
eğer sizlerin grafiklerinizde bu şekildeyse genel bir sorun (reklamlarda azalma)
bana özel bişey ise son ödememden sonra olması biraz midemi bulandırdı adminle konuşma vakti gelmiş..

enderege

Bende upgrade aldım. Çok aman amanda yatırımım yok. Hiç çekim yapmadım. Geleni uzatma/ ref alımı ile değerlendiriyorum. Her ne kadar ref tıkından memnun olmasamda gözle görülür bir düşüşde yok.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

@moonisblack, bende rr olmadığı için soruna cevap veremiyorum. DR'lerde pek bir düşüş gözükmüyor.

Bu arada upgraded üyeler için yeni bir tane 0.02'lik reklam var. İlgililere duyurulur ;)

bekeli

Upgraded üyeler için +3 0.01$'lık yeni reklamlar eklenmiş.
Bilgilerinize ;)

Edit: Upgraded üyeler için demiştim ama standart olanlar kontrol edebilir mi? Onlar da görebiliyor mu acaba 0.01'likleri..

nouma26

Sadece 1 adet 0.005 var.Ama huylu huyundan vazgeçmiyor hala oynamaya devam ediyor demek ki :)

bekeli

Alıntı yapılan: nouma26 - 15 Mayıs 2013, 12:59:57
Sadece 1 adet 0.005 var.Ama huylu huyundan vazgeçmiyor hala oynamaya devam ediyor demek ki :)

Evet. Oynamaya devam ediyor.
Yukarıdaki iletiyi yazdığımda 4 tane 0.02'lik tıklamıştım. Şu anda onlar 0.01'liğe dönüştürülmüş. Yeni 1 tane 0.02'lik eklenmiş. Yani bugün siteyi iyi takip eden premium üyelerin tık geliri rekor durumda :D

hearme

tesekkurler. siz yazdikca girip baktim CF'e, ve ilkinde 1 cent digerinde de 0.5 centlik reklam vardi free'ler icin :) demek ki gun icinde bakmak gerekiyor, ben sabah hepsine tiklayip bir daha bakmiyordum :D

moonisblack

hadi bekeli  :g reklam uyarısı konusu aç
1 x 0.005 var

bekeli

Alıntı yapılan: moonisblack - 15 Mayıs 2013, 14:29:19
hadi bekeli  :g reklam uyarısı konusu aç
1 x 0.005 var

Açabiliriz aslında ama yeni reklamlar premium üyelere çıkıyor. Yine de açılabilir konu.
Bu arada metilli yazmıştın ilk başta görmedim sanma :D İhtiyarlık heyetinde miydiniz :))