RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Admin iyice işi reklam yakalayana yüksek kazanç gibimi yaptı acep ptcbox tarzı ,şimdi günlük reklamlarıma başlıyorum 0,015 bugünkü kazanç 15 reklamım var ne 0,005 gelmiş nede 0,01lik reklam :) sanırım gün içinde çıkıcak bu tarz reklamlar dün gece @arshi'nin yaptığı uyarı gibi ama genede bu durum sizin refler için kötü sanırım yakalayan reften anca gelir sağlanacak bu durum da gene refler devam edermi etmemiz kaosu oluşur gibi :)
Tamam sağlam site güzel site ama bunun için neden PTC kurmuş anlayamadımda RW'de bile bu kazanç sağlanıyor nerdese PTC kısmından :)

moonisblack

dr refi olan arkadaşlar
reflerinizde bir azalma oluyormu?
benim son 4 gün içinde toplam 25 tane refim azaldı

hakanatik01

:) Ödeme limitine ulaşmış olmasınlar moonisblack hocam :)
Gün içinde yakalmaya çalıştığımız reklamlar bile 0,001 onları bari 0,005 yapsa çekilirde böyle çoğu kişiyi bıktıracak iyice :)

moonisblack

415 refin herbirini tek tek inceleyemem hangisini satın aldım hangisini siteye reklamlarımla kendim getirdim
faq. sayfasında yazıyor
"satın aldığınız dr ler ömür boyu sizin"
siteye reklamla getirdiklerimiz değil heralde bu anlaşılıyor
çok 3 kaat yaptı bu aralar çook .... (sns) (sns) (sns)

bekeli

Benim DR'lerde de azalma var. Siteden hiç ref satın almadım. Hepsi reklam ile gelen reflerdi.
Azalmayı görünce banlanan veya belli bir süre inaktif olan reflerdir diye düşünmüştüm.
O yüzden ticket atmadım admine.

hakanatik01

Bu ilginç admin gene birşeylerle mi oynadı acaba inaktiflik için 60 gün süre vermiş eee site kaç ay oldu ki zaten ilk 1-1,5 ayda oranlar çok güzeldi herkes tıklamıştır herhalde, bu ihtimal zor gibi şimdilik ama banlanma olabilir, en güzeli bence admine ticket atın gene noooooluyoooo diye sorun 1 kişi olsa tamamda sende de aynı durum olduysa vardır birşey ;ki diğer arkadaşlar dikkat ettiler mi acaba DR durumlarına, adminde sizden bıkıcak gerçi ne bu ticket diye :))

"Account Inactivity Policy: In order to minimize our administration overhead, we will automatically suspend accounts that have been inactive for a period of 60 days. When an account is suspended any earnings accrued will be forfeited. Suspended accounts cannot be reactivated so please ensure that you do not allow your account to become inactive for 60 days."

f1b0n4cc1

moonisblack

4 gün önce 415 ten 400 e düştü bir ticket attım zaten gelen cevap
"banlanmışlardır yada accountlarını silen üyelerimiz olabilir "
4 gün geçti hergün eksiliyor giden dr sayısı 25 oldu şu an 390
e iyide bunlar hergün mü oluyor
bugünde ticket attım cevap gelmemiş
"4 günde 25 accountun iptal edilmesi veya banlanmış olması mümkün mü"
yazdım henüz cevap yok

zaten dr lerin çoğu çalışmıyor yarın sitede adamaklıllı değişikler olursa birgün dönerler umuduyla bakıyoruz
neyse söylenecek çok şey varda...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 19 Mayıs 2013, 18:05:50
abi ben mi gittim yoksa , gelir gelmez şutlamasınlar :)

Yok , duruyormuşssun :)

Alıntı yapılan: moonisblack - 19 Mayıs 2013, 19:21:27
4 gün önce 415 ten 400 e düştü bir ticket attım zaten gelen cevap
"banlanmışlardır yada accountlarını silen üyelerimiz olabilir "
4 gün geçti hergün eksiliyor giden dr sayısı 25 oldu şu an 390
e iyide bunlar hergün mü oluyor
bugünde ticket attım cevap gelmemiş
"4 günde 25 accountun iptal edilmesi veya banlanmış olması mümkün mü"
yazdım henüz cevap yok

zaten dr lerin çoğu çalışmıyor yarın sitede adamaklıllı değişikler olursa birgün dönerler umuduyla bakıyoruz
neyse söylenecek çok şey varda...

Daha önce yapmadığı kontrolleri yapmaya başlamıştır belki. ya da belirli bir dönemde gelen adetli reflerin süreleri anca gelmiş olabilir.
Benim ilk başlarda da tıkamayan refim vardı, hepsi üye oluyor da tıklıyor değil ki ...
1 gün ya da 1-2 gün tıklayıp bırakanlar da oldu.

Her ne kadar adminin başından itibaren yaptığı değişikliklerle, genel olarak savunulası bir durumu olmasa da,
emin olmadığımız bir konuda ithamda bulunmakta doğru olmaz sanırım.
Kontrol etmek için, refleri copy-paste ile bir excel e atarak, ne olduğunu tam olarak görmek mümkün ;)