RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Bugüne kadarki desteklerinden dolayı teşekkür ederim Hakan ;) Sağolasın :)

hakanatik01

Bugüne özelmiydi bilmem reklam geliri bugün 0,029'du (hatta 2 tıkla 0,015 :)) ) Şu reklamı verene üzüldüm ama ,
"Magic Submitter - Traffic Wizard Autopilot Software - Submit 1000's of links in seconds & get to top of Google" 40 yılda bir 0,01lik reklam verene denk geldim :P onda da yazık adamın verdiği site sorunlu çalışmıyor :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Temmuz 2013, 14:07:57
Bugüne özelmiydi bilmem reklam geliri bugün 0,029'du (hatta 2 tıkla 0,015 :)) ) Şu reklamı verene üzüldüm ama ,
"Magic Submitter - Traffic Wizard Autopilot Software - Submit 1000's of links in seconds & get to top of Google" 40 yılda bir 0,01lik reklam verene denk geldim :P onda da yazık adamın verdiği site sorunlu çalışmıyor :)

Çok yerde reklam vermiş olabilir Hakan, geçici yoğunluk olmuştur... bende açıldı...
Hatta hem premium, hem de standart olarak :P

nouma26

Sabah bu reklam yoktu.Sayenizde ben de şimdi baktım.Teşekkürler.

Bende de reklam açılmadı  :)

ElisaMcCline

Reklam hala duruyor standartlara ama URL not found diyor şu anda.

yuuygac65

Bende açılmıştı reklam.
Evet şimdi aynı reklam hala görünüyor ama tıklayınca bu sayfa geliyor.

Not Found
The requested URL /3bc0vluhdfu5wflyshaso804b.hop.clickbank.net/ was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

hakanatik01

Aynı bende de öyleydi :) tamam beya açılıp açılmaması bizi ilgilendirmiyor işleniyor sorun yok :P :) Rekalm verene üzüldüm diye yazdım.Bu sitede 0,01lik reklamı  boşa gidicek yazık:)

yuuygac65

Bende düzgün olarak site açılmıştı ???

nouma26

Vay Hakan ilk defa bir konunun uzamasından sıkıldı  (gyk)

hakanatik01

Alıntı yapılan: nouma26 - 15 Temmuz 2013, 14:58:04
Vay Hakan ilk defa bir konunun uzamasından sıkıldı  (gyk)
:)) yalnız bilmem dikakt ettinzimi elisa hoca kaç hesapla geldi arkadaş :P 1 premium 3 standartlık cevap yazmış :P
Ayrıca son karar açılmıyor değil mi? :))