RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Temmuz 2013, 14:59:07
  :)) yalnız bilmem dikakt ettinzimi elisa hoca kaç hesapla geldi arkadaş :P 1 premium 3 standartlık cevap yazmış :P
Ben ettimmmm  :))

nouma26

Elisa hoca nın kolları baya uzun  :D

Evet bence de açılmıyor  (gyk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Temmuz 2013, 14:59:07
  :)) yalnız bilmem dikakt ettinzimi elisa hoca kaç hesapla geldi arkadaş :P 1 premium 3 standartlık cevap yazmış :P
Ayrıca son karar açılmıyor değil mi? :))

???
Yazdım ya, 1 standart 1 de premium diye... Eşimin hesabına da tıklıyordum. Açık hala yanımdaki notebookta.

hakanatik01

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Temmuz 2013, 14:19:44
Hatta hem premium, hem de standart olarak :P

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Temmuz 2013, 14:51:11
Reklam hala duruyor standartlara ama URL not found diyor şu anda.

bu iki mesaj arasında zaman farkı çok büyük ,aradaki kayıp zamanı nasıl açıklarsınız takipçilerinize :P 3.hesapta vardır itiraf edin :P haydara saygılar :))
ayrıca +1 kaçar bu konudan :P Son durum rekalm açılmıyor ama hesaba işleniyor ne güzel işte :P :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Temmuz 2013, 15:05:50
bu iki mesaj arasında zaman farkı çok büyük ,aradaki kayıp zamanı nasıl açıklarsınız takipçilerinize :P 3.hesapta vardır itiraf edin :P haydara saygılar :))
ayrıca +1 kaçar bu konudan :P Son durum rekalm açılmıyor ama hesaba işleniyor ne güzel işte :P :)

La olm, 3 hesap olsa 3 derim.. Hala duruyor yanımda notebook. tıklanmış görünüyor. Ona tıklayıp yazdım.
Sen sordun diye baktım ona da. Zaman farkı büyükse, sen o zaman sorduğun için zaman farkı büyük.
Daha erken soraydınız da daha erken kontrol edeydim.. Adama bak yaw :D

ptconur

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Temmuz 2013, 15:08:40
La olm, 3 hesap olsa 3 derim.. Hala duruyor yanımda notebook. tıklanmış görünüyor. Ona tıklayıp yazdım.
Sen sordun diye baktım ona da. Zaman farkı büyükse, sen o zaman sorduğun için zaman farkı büyük.
Daha erken soraydınız da daha erken kontrol edeydim.. Adama bak yaw :D

birileri haydarı fena özlemiş hocam bi ara göster istersen :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ptconur - 15 Temmuz 2013, 15:09:36
birileri haydarı fena özlemiş hocam bi ara göster istersen :)

Forum tag ını değiştireceğim zaten yakında :)
Kıllanan adam iyi olur sanırım ... :) Haydar az gelecek ona, falaka ya da Levye bakıyorum artık buralardan :)

Kendisi de o reklamın hala durduğunu görüyor halbuki :) daha önce tıklamış olmak engel değil ki tekrar tıklamaya...

hakanatik01

eeee tamam işte konuyu uzatıyom daha napayım :P neyse o zaman son durum
0,01lik reklam açılmıyor ama hesaba 0,01 işleniyor
elisa hocanın da 3 değil 2 hesabı var kafa karıştırımayın :P :))

ikose

Avatarınızı değiştirip direk Haydarın resmini koyun diycem ama şuan Hakan için faysalı olur mu diye düşünmeye başladım :))

hakanatik01

Alıntı yapılan: ikose - 15 Temmuz 2013, 15:15:07
Avatarınızı değiştirip direk Haydarın resmini koyun diycem ama şuan Hakan için faysalı olur mu diye düşünmeye başladım :))
olur olur komserim faysalım , gülaaazeerrrrr :))