RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Biz bu duruma, delinin biri kuyuya bir taş atmış diyoruz :D

hakanatik01

tavrınızı ayıpladım bir gazateci asla kaynağını açıklamaz editleyin kimse görmeden :P :))

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Temmuz 2013, 15:29:31
Biz bu duruma, delinin biri kuyuya bir taş atmış diyoruz :D
Dimi ya neyse ana konumuza dönelim reklam ne alemde ? açılıyormu, açılmıyor mu? :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Temmuz 2013, 15:29:41
tavrınızı ayıpladım bir gazateci asla kaynağını açıklamaz editleyin kimse görmeden :P :))
Dimi ya neyse ana konumuza dönelim reklam ne alemde ? açılıyormu, açılmıyor mu? :))

Gidin bakın abi, bende yok reklam :P
Çok istersen eşime bir sorayım :))

yuuygac65

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Temmuz 2013, 15:29:41

Yeniyiz daha, öğrenicez yavaş yavaş :g

hakanatik01

Bu konuyu çözse çözse Arshi ve saz arkadaşları çözer artık [eş dost hesapları,hesabı değil "ları" ] :P :))

ikose

Elisa hocam itiraf edin +1 (0,01) , koşun dediğinize pişman oldunuz demii  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 15 Temmuz 2013, 15:35:26
Elisa hocam itiraf edin +1 (0,01) , koşun dediğinize pişman oldunuz demii  :g

Olmadım desem yalan olur :D
İyilik de yaramıyor yahu :P
Denk geldim bendeydi bilgisayar. Şimdi bundan sonra yazmazsam da kızdı da yazmıyor sanacaklar :)

hakanatik01

kızdınız sandım ,neoda bad gateway dmeye başladı bu arada bu konu içinde size müracat etmemiz gerekiyormuş :P şarkı dinlemeye yuvarlandım gidiyom :)

ElisaMcCline

2 tane micro vare, ondandır.. şu anda göremeyenler de biraz beklesinler, birazdan çıkar size de :D

nouma26

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Temmuz 2013, 15:26:06
aha gazetecilerde gelmiş kaçın :D hakkınızı daki iddalar doğrumudur sayın elisamccline? yoksa bir kısım medyanın uydurması mı?

çok hesapta çok zor oluyor hem djsugara hem ricciye refim bir yerde baya zor ,tavsiye etmem tek netiniz varsa :P

nouma hocam konu uzunluğu yeterlimi :P yuvarlanıp gideyimmi :))
Simdi olmus oteki yazan senin klonundu heralde.birkisim yetenekler gitmis onda :)