RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: yingyang16 - 19 Ocak 2012, 00:56:39
Refiniz olarak kayıt oldum :) Cashle de refiniz olarak kayıt olmuştum fakat orada refli linklerde problem vardı refiniz olamamışım (kolaykazanc olarak) :(

Umarım bu sitede böyle bir sorun yoktur ;)

Evet, Cashle'da öyle bir problem olmuştu. Hatırlıyorum.
Şimdi baktım, refler arasında gözüküyorsunuz. Üye olduğunuz için teşekkürler.

Şu görevlere bi alışın da görün ne kadar çok kazanabileceğinizi.

Umarım bol kazançlar elde edersiniz.

bekeli

Arkadaşlar,
meşhur görevimiz olan "How relevant are these items" görevi eklenmiştir. Bilgilerinize..

Bol kazançlar..

gokovic

Alıntı yapılan: bekeli - 08 Mart 2012, 11:02:58
Arkadaşlar,
meşhur görevimiz olan "How relevant are these items" görevi eklenmiştir. Bilgilerinize..

Bol kazançlar..

hemen bakıyorum kardşeim.. teşekkürler.

gokovic

Çok iyi ya 15-20 dk da 1$ aldim :)
Sayfa basina parayı veriyor olması çok guzel.
Çünkü ilk 2 sayfa %100 le gittim sonra hızlı yapmaya calsiinca % düştü :) 75 lere kdr :D ama en son %75 iken bile para aldım sonra dvm edemedim :)
Hep %100 le gitmek zor iş :)
Tekrar yakaladıgında haber verirsen sevinirm bekeli guzl oluyor :) :y ($) ($)

umtbra

Puanları paraya nasıl çeviriyoruz?

tolgacan86

paypala puan olarak withdraw yapıyorsun aynı miktar sana dolar olarak gelicek merak etme.. ;)

bekeli

Alıntı yapılan: umtbra - 08 Mart 2012, 16:39:41
Puanları paraya nasıl çeviriyoruz?

Rewards sekmesinin altında withdraw points var. Ona tıklayın. Açılan sayfada Paypal kısmını göreceksiniz. Orada request'e tıklayın. Paypal hesabınıza çektiğinz miktar dolar olarak gelir. Minimum 1 puan olması gerekir. 1 puan 1 dolara eşit.

Bol kazançlar..

tolgacan86

Meşhur görev yeniden geldi bakabilirsiniz bitmeden.. Hem yeni tanıtımım sonrası kendinizi değerlendirmiş olursunuz :)

regortaz

Konu çok aşağılara gitmiş, pek ilgilenen yok sanırım ama bir sorunum var bu siteyle bugünkü downtime'dan sonra hesabım banlandı. Gerekçesi IP adresimin konumunun değişmesiymiş. Yani bir çeşit proxy kullanmakla suçlanıyorum ki yapmadığımdan eminim son bir kaç saattir oyun oynuyordum :D Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Edit: admin jet hızıyla cevap yazdı açtığım ticket'a böylesini beklemiyordum açıkçası :) Sitede genel bir sorun varmış o yüzden "sehven" banlanmışım :g