RewardingWays Ödemeleri

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 20:08:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hearme

ikose

Ödemen Hayırlı olsun Hearme :)

ptconur

arshi

Ödemen Hayırlı olsun Hearme :)

hearme

herkese çooook teşekkür ederim, bol kazançlar hepimize arkadaşlar...

sicher

RW den dün ödeme istedim listeye alındı dedi bugunse hesabınız gerçek mi diyor olaya bak ya superpayme de bole yapmıstı umarım bunda olmaz belge felan istedi bende rw profilin fotosunu gonderdim ya hayırlısı bakalım

hearme

sanırım paypal hesabınız onaylı değil ve ondan kaynaklanıyor sicher...

sicher

ondada mı onay istiolar yok artık yaaa neyse onaylarız ole alırız dicem ama zaten hesabı kitlediler at gitsin artık :)

hakanatik01

Onda değil paypal onaysız ödeme alıp duruyoruz :)
aslında diğer konudakiyle cevap vermiş @hearme arkadaşımız sana; sorunun tam olarak burdakiyle aynı çok sık IP değiştirip girdiysen adam sana güvenmiyor cheatermısın değilmisin bir ispat et ona göre açalım,ödeme yapalım diyor ;)

Alıntı yapılan: hearme - 13 Mayıs 2013, 17:13:43
sana neden oldu bilmiyorum ama benim sabit ip degil, surekli modem gidip geliyor ve cok sık ip degistiriyorsun o yuzden dedi. durumu anlattim ama ikna edemedim...

Kullanıcı adlarında aynıysa superpay.me ve RW kardeş olduğunduğundan  hepsinde böyle yapar hatta Clickfairdede aynı kullanıcı adını kulandıysan ordada sorun çıkabilir ;

hearme

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Mayıs 2013, 17:16:49
Onda değil paypal onaysız ödeme alıp duruyoruz :)
aslında diğer konudakiyle cevap vermiş @hearme arkadaşımız sana; sorunun tam olarak burdakiyle aynı çok sık IP değiştirip girdiysen adam sana güvenmiyor cheatermısın değilmisin bir ispat et ona göre açalım,ödeme yapalım diyor ;)

Kullanıcı adlarında aynıysa superpay.me ve RW kardeş olduğunduğundan  hepsinde böyle yapar hatta Clickfairdede aynı kullanıcı adını kulandıysan ordada sorun çıkabilir ;

evet sanırım sık ip değişmesinden kaynaklandın. superpayme admin'ne dedim, bu 3-4 site sizin grubun zaten diğerlerinden atılmadım diye. 1-2 kez kaldırdı ban'ı ama sonuncu da toptan banladım seni dedi... diğerlerinde şimdilik 1 sorun yok bakalım