RewardingWays Ödemeleri

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 20:08:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

@gokovic, rica ederim.

Tebrikler, ödemen hayırlı olsun..

gokovic

bilalyuzugullu

hayırlı olsun  :) güle güle harca

lovablegs

hayırlı olsun  ($) ($)

bi şey sorcam bu tasklar kişiye özel mi çıkıyo yoksa herkese mi girmeyince de bitiyomu genele mi yani..... task var dediğinizde ben bakıyorum bende çıkmıyor sorum clixsense içindi hatta 2 tane de görev var sürekli pasif durumda müsait değil diyor...

gokovic

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 10 Mart 2012, 01:58:32
hayırlı olsun  :) güle güle harca

teşekkürler hocam.. :g

Alıntı yapılan: lovablegs - 10 Mart 2012, 03:09:52
hayırlı olsun  ($) ($)

bi şey sorcam bu tasklar kişiye özel mi çıkıyo yoksa herkese mi girmeyince de bitiyomu genele mi yani..... task var dediğinizde ben bakıyorum bende çıkmıyor sorum clixsense içindi hatta 2 tane de görev var sürekli pasif durumda müsait değil diyor...

bekeli kardşeim task var dediğinde rewaringways için söylemişti. herkes için aynı anda açılıyor. süresi ne kdr bilmiyorum %100 e kdr hepsini tamamlarsn en kotu %90 başari ile sona kadr gidersin daha iyi para alirsin. ben 1.25$ a kdr gittim sonlara dogru patladim. :) ama olsun yarim saate bu para fena deigl. AMa her gun çikmiyor işte.

bekeli

Alıntı yapılan: lovablegs - 10 Mart 2012, 03:09:52
hayırlı olsun  ($) ($)

Görevler kişiye özel değil. Ancak eskiden sadece cashle ve rewardngways'te çıkıyordu bu görevler. Şimdi bir çok sitede çıktığı için çabuk bitiriliyor kullanıcılar tarafından. Bu nedenle sık sık takip edip vakit oldukça yapmak gerek. Eskiden ne güzeldi :)
Özetle; görevlerin bitme süresi sitelerdeki kullanıcıların ilgisine bağlı. Site sayısı arttığı için görevler de çok kısa sürede btiyor artık..

lovablegs

Alıntı yapılan: bekeli - 10 Mart 2012, 13:41:05

Görevler kişiye özel değil. Ancak eskiden sadece cashle ve rewardngways'te çıkıyordu bu görevler. Şimdi bir çok sitede çıktığı için çabuk bitiriliyor kullanıcılar tarafından. Bu nedenle sık sık takip edip vakit oldukça yapmak gerek. Eskiden ne güzeldi :)
Özetle; görevlerin bitme süresi sitelerdeki kullanıcıların ilgisine bağlı. Site sayısı arttığı için görevler de çok kısa sürede btiyor artık..

daha iyi anladım şimdi teşekkürler....

bekeli

gokovic

tebrikler kardeşim. :) :y :y
Burasi çok kıyak keşke task görev sürekli çıksa.. :y
hayırlı oLsun ödemen..

nouma26