RewardingWays Ödemeleri

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 20:08:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

:g :g tebrikler.hayırlı olsun.taskman diyebiliriz sanda artık :g

tolgacan86

ElisaMcCline

Eyy maaşallah yaa :D Kuruttunuz yaw siteleri :D

Hayırlı olsun tolga ($)

ikose

aaaa bunuda Hyıplere benzettin ya helal olsun  (a)
Bu günki ödemende hayırlı olsun Tolga  :g  (p)

tolgacan86

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Kasım 2012, 17:15:51
Eyy maaşallah yaa :D Kuruttunuz yaw siteleri :D

Hayırlı olsun tolga ($)

Aynen hocam bencede Maşallah :)

Nazar değmesin diye biriktirip topluca çekicem bundan sonra :)

Alıntı yapılan: ikose - 23 Kasım 2012, 17:16:36
aaaa bunuda Hyıplere benzettin ya helal olsun  (a)
Bu günki ödemende hayırlı olsun Tolga  :g  (p)

çok güldüm :D :D çok tşkler ikinizede :)

hakanatik01

hayırlı olsun senin dediklerini yapamaya çalıştım dün akşam sahte hesaptan olamadım bir türlü 1$. 0.80 gibi birşeylerde kaldım videolardan alamadım nedense bir türü ,gerçek hesaptada 0,95te kaldım :g :g 2-3 güne ulaşırım herhalde :g videolar birtürlü olmadı bende 10sn izliyorum sonra dediğin gibi sona yakın biryere atlıyorum puan gelmiyor tamamını izlemekmi gerekiyor anlayamadım onu neyse görev gelir elbet :g :g

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Kasım 2012, 17:18:57
hayırlı olsun senin dediklerini yapamaya çalıştım dün akşam sahte hesaptan olamadım bir türlü 1$. 0.80 gibi birşeylerde kaldım videolardan alamadım nedense bir türü ,gerçek hesaptada 0,95te kaldım :g :g 2-3 güne ulaşırım herhalde :g videolar birtürlü olmadı bende 10sn izliyorum sonra dediğin gibi sona yakın biryere atlıyorum puan gelmiyor tamamını izlemekmi gerekiyor anlayamadım onu neyse görev gelir elbet :g :g

tamamını değil, videolarda kredilendirilmenin 2 şartı, birincisi videonun son kısmına kendi gelicek yani son 10-15 saniyeden sonra ellemeyecen bitecek video. İkincisi toplam videoda izlenme süresi önemli, yani atıyorum 9-10 dakikalık bir videoda en az 40-50 saniye izlenmeli(tecrübelerime göre) ama 3-4 dakikalık videolarda 20-30 saniye civarında toplan izlenme süresi olsa yeterli.. birde başlarda bazılarında reklam yeri var, oraya kadarda ellemeyin reklam çıksın normal sonra ileri sardırın :)

ha birde $1 olmadı demişsin ya kesin kayıt olma görevlerinden eksiklerin var.. onları bir tekrar kontrol etmende fayda var yoksa videolara gerek kalmaması lazım onlar ekstra kazanç oluyor..

bekeli

Valla helal olsun ;) Tebrikler :) Güle güle harca :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: bekeli - 23 Kasım 2012, 17:37:11
Valla helal olsun ;) Tebrikler :) Güle güle harca :)

Teşekkürler en çalışkan refin benim herhalde :P