RewardingWays Ödemeleri

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 20:08:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Şubat 2013, 00:57:52
Ajan 007'de iş başında abcb'de koysun kanıtını :D
abcb757   Feb 5, 2013   PayPal   $1.54 benimki gelmemiş daha :) yarına kaldı herhalde ilk ödemeler anında olmuyormuş  :g :g paypaldan daha kolay geliyor ödeme kanıtlarına bakıp ismi bulmak  :g :g hem tanıdıklarıda görüyoruz bak:P  :D :D

Ödeme kanıtımı sen zaten koymuşsun Hakan, çok sağol  ;)
Senin ödemen de hayırlı olsun  :)

ikose

Ödemen hayırlı Olsun Hakan  (p)

fkork

yeri burası mı bilmiyorum ama bir sorunum var; rewardingwaysteki ssi daily surveys beni banlamış galiba.. çözüm önerisi sunabilecek olan var mı acaba?

bekeli

Alıntı yapılan: fkork - 08 Şubat 2013, 22:39:43
yeri burası mı bilmiyorum ama bir sorunum var; rewardingwaysteki ssi daily surveys beni banlamış galiba.. çözüm önerisi sunabilecek olan var mı acaba?

ssi daily surveys sizi banlamamıştır. TR üyelerine anket gelmiyor oradan. Bu nedenle almıyordur sizi..

fkork

ben united states diyip kandırıyordum onu..:) ne olduysa bir ara uyarı ekranı çıkmaya başladı.. ıp adresimi unuturlar diye bekledim ama unutmamışlar..:) yok mu çözümü?

bekeli

Alıntı yapılan: fkork - 08 Şubat 2013, 22:57:06
ben united states diyip kandırıyordum onu..:) ne olduysa bir ara uyarı ekranı çıkmaya başladı.. ıp adresimi unuturlar diye bekledim ama unutmamışlar..:) yok mu çözümü?

IP adresinizi unutması gibi bir durum olamaz.
Bi yere kadar devam edersiniz. Sonrasında üzgünüz sizi ankete alamıyoruz derler. Sebep olarak da belirttiğiniz ülke ile bulunduğunuz ülke aynı değil deyip anetten atar.
Bunun yolu çözümü var. Ancak o zaman sizi Rewardingways banlar. Hesabınızı kapatabilir..

fkork

çözüm nedir hocam? diğer sitelerde de aynısı oluyor çünkü...

bekeli

Alıntı yapılan: fkork - 08 Şubat 2013, 23:02:58
çözüm nedir hocam? diğer sitelerde de aynısı oluyor çünkü...

Çözüm ip değiştirici programlar kullanmak. Eğer USA'yi işaretleyecekseniz USA ip'si ile bağlanmanız gerek. Bunun için bir takım programlar var.  Ama dediğim gibi banlanırsınız. Bu sebeple birçok arkadaşımızın hesabı kapatıldı. Demedi demeyin.

fkork

bilgi için teşekkür ederim hocam..

enderege

Alıntı yapılan: fkork - 08 Şubat 2013, 23:10:20
bilgi için teşekkür ederim hocam..

Bunu denemeyin bence. Hesabınız kapanabilir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.