Hyip Siteleri Soru - Cevap Alanı

Başlatan strenergy, 16 Eylül 2013, 23:10:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaandemircan

yeni başlamış test edilmiş hyip site vsar mı

emsah

Merhabalar,

Forumda yeniyim. HYIP ya da son zamanların popüler hybrid sistemlerine hiç girmedim ama uzun zamandır ilgilenmekteyim. Gördüğüm kadarıyla bu tür sistemlerin ama bugün ama yarın eninde sonunda sonu geliyor. Fakat bu süreçte yatırımını kara çevirmek de mümkün. Anladığım kadarıyla riski azaltmak için yapılması gereken şey bir portföy stratejisi geliştirmek. Hyip sistemlerini çeşitlendirmek ve tek bir tanesine yoğunlaşmaktan kaçınmak.

Sizlerden görüş almak istediğim başlıca konular şunlar:

- Yeni çıkan hyip sitelerini takip edebileceğim güvenilir uluslararası bir site/siteler.
- Bu tarz sistemler için ihtiyacım olan ödeme işlemcisi hangisi olmalı? Tamamiyle yasal mı yoksa hukuki sınırlamaları var mıdır?
- Bitcoin e pek aşina değilim. Bazı hyip sitelerde Bitcoin kullanıldığını farkettim. Sizce tl ya da dolarla mı yoksa Bitcoin le mi yatırım yapmak daha mantıklı? Neden?
- Burada ortaya koyduğum genel strateji mantıklı mıdır? Değilse önerebileceğiniz daha akılcı stratejiler var mıdır?

Teşekkür ederim
Port

winner1984

Arkadaslar misal günlük  5.2 oranla yatirdim yatirdigim parayi anaparayla ne zaman alabilirim ayrıca payzadan payeer e nasıl transfer yapabilirim. Payeer çoğu sitede var sms para yatırmak problem oraya öneriniz varsa bilmek isterim Teşekkürler

tayfur10

vurcak yapiyorum. ilklerden olup sistemı sömürüp yolumuza bakıyoruz. örnek kingways,xabo,rezzelotn gibi hepsinden güzel paralar kaldırdık hele hele xabo bu konuda 1 numaramda şuan

btc75

Alıntı yapılan: tayfur10 - 16 Şubat 2017, 10:31:53
vurcak yapiyorum. ilklerden olup sistemı sömürüp yolumuza bakıyoruz. örnek kingways,xabo,rezzelotn gibi hepsinden güzel paralar kaldırdık hele hele xabo bu konuda 1 numaramda şuan
Peki bu sitelerin kapanma tarihini nereden takip ediyorsunuz yada tagmin mi ediyorsunuz.Özellikle sormak istediğim xabo ne kadar süre daha devam eder

emsah

Alıntı yapılan: btc75 - 16 Şubat 2017, 14:06:19
Peki bu sitelerin kapanma tarihini nereden takip ediyorsunuz yada tagmin mi ediyorsunuz.Özellikle sormak istediğim xabo ne kadar süre daha devam eder

Dostum kapanma sürelerini tahmin edebileceğini zannetmiyorum. Temel mantık yeni başladığında her birine belli bir meblayla girmek. Bu şekilde hepsinin aynı anda batma ihtimali olmadığı için, kar oranlarının da yüksek olması sebebiyle kazancını garanti altına almış oluyorsun. Ya da bir başka deyişle riski asgariye indirmiş oluyorsun.

allienfox

hyip sitelerini takip edebileceginiz monitor siteleri var,google a yazarsanız birçok güvenilir monitor siteleri var,ordan hangi sitenin kacgün aktif oldugunu görebilirsiniz,hangsinin scam hangisinin ödedigini görürsünüz.ayrıca ordaki gerçek kişi yorumlarına bakarsanız faydası olur,bazı feyk yorumlara inanmayın.ayrıca hyip de oran ne kadar yüksekse o kadar kısa sürede alıp kaçarlar,bicok sitede ki 3 günde %1000 veren yerler tamamen dolandırıcılar. bu sitede hyiplere yatırım yapan ödeme kanıtı koyan kişilerin yolundan gitmeniz en mantıklı olanı,benim şahsi fikrim.

drlokman

Benim iahsi fikrşm günlük %10 üstü veren sitelere bulaşmaman.%2-%5 veren sitelere yatırımını bölerek gir.Asla işte şu site daha çok veriyor ona daha çok yatırayım deme eşit böl ve gir.Ondan sonra da gelen profitin yarısını çek yarısını reinvest yap.Bu şekilde risk gerçekten düşük oluyor.İleride güzel kârlar elde ettikçe cebinden değil de kârından yeni açılan sitelere giriş yaparak 6-7 siteye kadar yatırım yapıp güzel gelirler elde edebilirsin.

Neha27

Alıntı yapılan: emsah - 16 Şubat 2017, 01:09:09
Merhabalar,

Forumda yeniyim. HYIP ya da son zamanların popüler hybrid sistemlerine hiç girmedim ama uzun zamandır ilgilenmekteyim. Gördüğüm kadarıyla bu tür sistemlerin ama bugün ama yarın eninde sonunda sonu geliyor. Fakat bu süreçte yatırımını kara çevirmek de mümkün. Anladığım kadarıyla riski azaltmak için yapılması gereken şey bir portföy stratejisi geliştirmek. Hyip sistemlerini çeşitlendirmek ve tek bir tanesine yoğunlaşmaktan kaçınmak.

Sizlerden görüş almak istediğim başlıca konular şunlar:

- Yeni çıkan hyip sitelerini takip edebileceğim güvenilir uluslararası bir site/siteler.
- Bu tarz sistemler için ihtiyacım olan ödeme işlemcisi hangisi olmalı? Tamamiyle yasal mı yoksa hukuki sınırlamaları var mıdır?
- Bitcoin e pek aşina değilim. Bazı hyip sitelerde Bitcoin kullanıldığını farkettim. Sizce tl ya da dolarla mı yoksa Bitcoin le mi yatırım yapmak daha mantıklı? Neden?
- Burada ortaya koyduğum genel strateji mantıklı mıdır? Değilse önerebileceğiniz daha akılcı stratejiler var mıdır?

Teşekkür ederim
Port

Sorunuzu Tek tek yanıtlama ıhtıyacı duyayım
cevap 1 Yeni çıkan hyip sitelerini takip edebileceğim güvenilir uluslararası bir site = gelirkapisi.com gerçektende soyluyorum
cevap 2 Bu tarz sistemler için ihtiyacım olan ödeme işlemcisi hangisi olmalı =  payeer / Perfect money /advcah /bitcoin
cevap 3 farketmez bıtcoın veya dolar ama tavsıye dedıgın ıcın kurdaki dalgalanma senin için önemli degilse  bitcoin kurdaki dalgalanma senin için önemliyse dolar
cevap 4 Burada ortaya koyduğum genel strateji mantıklı mıdır? Değilse önerebileceğiniz daha akılcı stratejiler var mıdır = burada yapacagınız ve alacagınız riske baglı olarak stratejiler geliştirilebilir eger alacağınız risk 0-100 $  ise en fazla oda en fazla 2 yere yatırım yapmanız sebebi ise kazanacagınızdan bır sey anlayın dıye 5-6 sıteye yatırım yaparsanız çektiklerinizde kesintilere gider bır sey anlamazsınız
fakat yatırımlarınız 500 $ ++++ ise o zaman ciddi bir plan program ile ciddi paralar kazanabılırsınız

Oymer007

Hocam bol kar veren sistemlerden uzak durun öncelikle tamam bir iki arkadaşa vermiş olabilir çekimler o an için iyi durumda olabilir ama heran gidebilirler siz şimdi diyeceksiniz diğerleri gitmeyecekmi evet onlarda gidebilir her an kimse bunu bilemez ama kendi düşünceme göre daha az verenler daha çok ayakta kalıyor genel olarak ikinci tavsiyem elinizden geldiğince paranızı bir sisteme yatırmayın yayın o parayı ki herhangi bir sistem kapandığında diğer sistemler ile yinede kar etmiş olun ve üçüncü önerim ise yeni açılmış sistemlere çabuk yaklaşmayın birazcık bekleyin bir 50 günlerini görsünler ondan sonra yatırım yapın ve son tavsiyem hyip monitörleri de arada gerçeği göstermiyor ve söylemiyorlar her gördüğünüze inanmayın.Adı üstünde hyip siteleri heran kapanabilir 1 günlük olan da 2 yıllık olan da zarar yapma ihtimalini de göz önünde bulundurarak yatırım yapın