Hyip Siteleri Soru - Cevap Alanı

Başlatan strenergy, 16 Eylül 2013, 23:10:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayyıldız

valla xapoda bekletiyorum şu anda bilmiyorum ne yaparım sonra

Recoon

dire blockchainde veya btc turk cüzdanında tut kardeş hiçbirşey olmaz korkma. Bende benim btc leri ikisinde tutuyorum.

haluk

Hyip sitelerinin bazılarında,özellikle biraz daha uzun yaşam süresi olanlarda şirket  için----RCB--- şartı  var diye yazıyor.Bunun ne olduğunu bilen bir arkadaş basit bir anlatım da bulunabilir mi ?

Developer

Alıntı yapılan: haluk - 18 Eylül 2016, 00:10:03
Hyip sitelerinin bazılarında,özellikle biraz daha uzun yaşam süresi olanlarda şirket  için----RCB--- şartı  var diye yazıyor.Bunun ne olduğunu bilen bir arkadaş basit bir anlatım da bulunabilir mi ?

X Hyip sitesine Y Monitör sitesi uzerinden ulaşıp kayıt oldunuz ve sisteme 10$ ödediniz. RCB = Referral Commission Back, denen bir konu vardır. Monitör der ki benim üzerimden kayıt olduğun için referans bonusunun % bilmem kaçını size iade edeceğim, bana geri dönüş yapın.

Bundan ibarettir.

emin3372

real fund yatirim yaptim ama simdi cekemiyorum nasil cekecem yardimci olurmusunuz

strenergy

@emin3372 HYIP ile ilgili soruları bu alanda soruyoruz  ;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

Futurenet

Ya arkadaşlar internet de bi site gördüm link atmak yasak sanırım bana yardımcı olabilecek biri varmı linki atsamda incelese hiyp yazıyo ama ben oyun sandım çay yaprakları falan var çay üretip satılıyor diye üye oldum lakin ing. Olunca çeviri yaptım telefon uygulamadan pek güzel çevirmedi bişey anlamadım

usebatu

arkadaşlar elimde 130 bin satoshi var yani yaklaşık 1.1 $ ben bir siteye yatırmak istiyorum güvenilir gerçek mining yapan ya da mastercard ininal kart ile yatırım yapabileceğim bir yer var mı? bu tarz

BodrumX

Sevgili dostlar popüler HYİP sitelerini monitör günlerine göre sıralamasını resimde paylaştım.. Bu monitör günlerinin doğruluğu ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Bakınca 1325 gün olan da var 400 gün olan da.. Bu kriterlere göre yatırım yapacak sitenin belirlenmesi ne şekilde doğru olur?[IMG]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/350aafba57fbf99a5bb50ea52d717b36.jpg[/img]

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

allienfox

benim sahsi fikrim çok uzun süre aktif olanlar bitmeye yaklasmıs olan sitelerdir ortalama süredekiler daha ideal gibi.ayrıca gercek profillerden yapılan güncel yorumlara bak derim ödeyip ödemedigini yazıyorlar.