Hyip Siteleri Soru - Cevap Alanı

Başlatan strenergy, 16 Eylül 2013, 23:10:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

polat33

Alıntı yapılan: nboramir - 22 Şubat 2017, 12:50:32

MONitörler ne işe yarıyor acaba yani bu paylaştıgınız sıte ne işe yarıyor ?

Monitörler hyip siteleri ile ilgli bilgi veren istatistik siteleridir ve özellikle hyip olan olmayan kazanç sitelerinin durumları hakında geniş bilgi edinme şansınız var, tabiki bunlar bizi bilgilendirdikleri gibi kandıradabiliyorlarda, örneğin para yiyen monitörler, aynı taraflı gazete gibi çalışırlar, ve kendilerine para veren saçma bir hyip sitesini çok ödeyen ve dürüst hyip sitesi gibi gösteredebildikleri için birazda kendi tecrübemiz giriyor işin içine ve birazda başka yerleride araştırmak gerekebiliyor, kısacası hyip siteler hakkında bilgi almak için bunlardan faydalanırız fakat körü körüne de inanmamak gerekiyor  ;)

Cokfenaa

evet arkadaşlar şimdi bazı siteler sorucam
kingways ne zaman normale dönücek??
xabo ne zaman ödeme yapıcak ??

tal1p

arkadaşlar bu alemde yeniyim bir sorum olacak. Bir plana dahil oldum plan şu şekilde "7% - 10% Hourly For 15 Hours" 5$ ile plana girdim 15 saat toplamda 5,50 $ civarında ödeme yaptı 15 saat bitince depositoyu göstermiyor artık faizde vermiyor yani bu plan bana %7 X 15 saat toplam anaparayla birlikte %105 mi kazandırdı bumudur yani ?

mehmetbey

Alıntı yapılan: tal1p - 23 Şubat 2017, 12:20:55
arkadaşlar bu alemde yeniyim bir sorum olacak. Bir plana dahil oldum plan şu şekilde "7% - 10% Hourly For 15 Hours" 5$ ile plana girdim 15 saat toplamda 5,50 $ civarında ödeme yaptı 15 saat bitince depositoyu göstermiyor artık faizde vermiyor yani bu plan bana %7 X 15 saat toplam anaparayla birlikte %105 mi kazandırdı bumudur yani ?

Merhaba, bir hyip sitesinde döngü patlamadan bile tamamlamışsanız şanslı sayılırsınız. Evet yaptığınız hesap doğrudur. Plan analizini iyice anlamadan kesinlikle yatırım yapmamanızı tavsiye ederim. Ayrıca Active deposit kısmında yazan miktar sıfırlanıyorsa kar getirecek aktif yatırmınız kalmamıştır demektir. Yani aldığınız paket sonlanmıştır  :y

mehmetbey

Alıntı yapılan: Cokfenaa - 22 Şubat 2017, 23:13:33
evet arkadaşlar şimdi bazı siteler sorucam
kingways ne zaman normale dönücek??
xabo ne zaman ödeme yapıcak ??

Dönmesini beklemeyin. Genelde bu tür aksamalardan sonra dönüş yapan pek fazla program yoktur.  :y

tal1p

Alıntı yapılan: mehmetbey - 23 Şubat 2017, 14:46:37
Merhaba, bir hyip sitesinde döngü patlamadan bile tamamlamışsanız şanslı sayılırsınız. Evet yaptığınız hesap doğrudur. Plan analizini iyice anlamadan kesinlikle yatırım yapmamanızı tavsiye ederim. Ayrıca Active deposit kısmında yazan miktar sıfırlanıyorsa kar getirecek aktif yatırmınız kalmamıştır demektir. Yani aldığınız paket sonlanmıştır  :y

o zaman bu hyip denilen saçmalık benim için bitmişitir toplamda 6 - 7 sisteme toplam 150$ attım yarınsından fazlası amorti oldu kendi paramı kurtarınca çıkarım bu işten. gerçektende riskliymiş bu hyip

mehmetbey

Verdikleri kazanç kar oranı, kazandırdıkları piramit üstündeki kişiler (referans toplayanlar), arttıkça çılgınlık büyüyor  :) Genelde önce hyiptan para kazanmya çalışırlar. Ardından hyip sitesi tanıtarak referans gelirleri toplamaya çalışır. Kendi parasını kurtarmak için sisteme 10 - 20 kişi sürüklemenin peşine düşer. Bu yüzden  ahmetin parası mehmete onunki bununkine kayar. Eli boşta kalan eli boş döner.

Yorumumda alınan kişiler olmasın diye şunu da eklemek isterim. Kendisi kazanırken 3 - 5 arkadaşı da faydalansın para kazanabileceğini düşündüğü programları iyi niyetle tanıtan arkadaşlarda mevcut. Bunun ayrımını zaman içinde ya kendiniz test edersiniz, ya da bu forumun nimetlerindne faydalanarak yorum ve konuları sohbetleri bol takip edersiniz  ;)

Khiron

messo587

monitörlerin hepsi geç güncelleniyor kardeşim en doğru ve hızlı bilgiyi yine gelir kapısı gibi forumlarda bulabilirsin