Hyip Siteleri Soru - Cevap Alanı

Başlatan strenergy, 16 Eylül 2013, 23:10:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mucahid

Alıntı yapılan: humuntaz - 17 Temmuz 2017, 23:57:56
merhabalar. perfect money hesabıma bitcoin ile yatırım yaptım ama bu bitcoini "perfect money usd" hesabıma aktaramıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?

Pm hesabına https://www.changer.com/ sitesinden bakiye yükleyebilirsin.Bakiye yüklerken Pm usd seçtiğinden emin ol.

Pm hesabındaki bitcoini gönderip Pm usd almalısın.Bunun için üstteki siteyi kullanabilirsin.

Send kısmına bitcoin,receive kısmına Pm seçip işlemi tamamla.  :y

humuntaz

Alıntı yapılan: Mucahid - 18 Temmuz 2017, 00:04:07
Pm hesabına https://www.changer.com/ sitesinden bakiye yükleyebilirsin.Bakiye yüklerken Pm usd seçtiğinden emin ol.

Pm hesabındaki bitcoini gönderip Pm usd almalısın.Bunun için üstteki siteyi kullanabilirsin.

Send kısmına bitcoin,receive kısmına Pm seçip işlemi tamamla.  :y

teşekkür ederim söylediğiniz şekilde yaptım.

Turkuaz

Arkadaşlar ben bişey sorcam.Hyip siteleri nasıl kar ediyorlar anlayamadım.Günlük %50 kar veren var.Adam 100$ yatırsa günde $50 kazanıyor.Bu değirmenin suyu nerden geliyor?Bilen varsa yazabilir mi?

Xibalba

Genel olarak bu tarz yatırım sitelerinin reklamları nereye hangi sitelere veriliyor. Gerek ücretli, gerek ücretisiz bu site sahipleri reklamlarını nerede yapıyor da bu kadar kullanıcıya ulaşıyor? Bilgi sahibi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Ozkan1151

Alıntı yapılan: Turkuaz - 19 Temmuz 2017, 14:05:54
Arkadaşlar ben bişey sorcam.Hyip siteleri nasıl kar ediyorlar anlayamadım.Günlük %50 kar veren var.Adam 100$ yatırsa günde $50 kazanıyor.Bu değirmenin suyu nerden geliyor?Bilen varsa yazabilir mi?

günde yüzde 50 kar bırakan hiç hyip sistemi olmadı olamaz zaten olsa bile scam dir 

investor42

Alıntı yapılan: Turkuaz - 19 Temmuz 2017, 14:05:54

Hocam %50 oranında kar veriyorum diyen bi site varsa o site ödeme yapmaz. Bu sitelerden para kaybetmiş biri olarak bu işe girmek istiyorsanız tecrübeli kişilere mutlaka danışın derim. İyi günler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

investor42

Alıntı yapılan: Xibalba - 19 Ağustos 2017, 16:36:27
Genel olarak bu tarz yatırım sitelerinin reklamları nereye hangi sitelere veriliyor. Gerek ücretli, gerek ücretisiz bu site sahipleri reklamlarını nerede yapıyor da bu kadar kullanıcıya ulaşıyor? Bilgi sahibi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
Bu siteler reklamlarını monitör siteleri adı verilen siteler aracılığıyla yapıyor. Onun dışında çeşitli yerli yabancı forumlarda sitelerin tanıtımları oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Xibalba

@investor42   Monitör sitelerine ücret karşılığı mi reklam veriyorlar peki? Ve bu sitelerin en güvenilir olanlarının isimlerini alabilir miyim? Ayrıca forum isimlerini de verirseniz sevinirim. Eğer buradan paylaşmak yasaksa mesaj atabilir misiniz?

Xibalba

Peki bu siteler anlık ödemeler yapıyor bunun için fee odemiyorlar mi? Kendimi düşündüm de ben coinbase den BTC gönderirken ödediğim fee yi bunlar da oluyorsa bu çocuk okumaz dedim. Bunun taktiği nedir sizce?

vagus

Hyip siteleri genelde son iki haftadır hep scama düşüyor ve düşme ihtimalini bilerek yatırım yapıyoruz. Peki bunlara dava açma şansımız Yok mu? Hadi yabancı diye zor olur belki ama Türk hyip sitesi yok mu? Scama düşen ve davalık olan? Yani bulunmuyor mu anlamıyorum yada kimse uğraşmıyor mu? Çünkü bakıyorum scam diye bir kavram var 1 haftada gidiyorlar vurgun yapıp.