Hyip Siteleri Soru - Cevap Alanı

Başlatan strenergy, 16 Eylül 2013, 23:10:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Turkuaz

Arkadaşlar skrill hesabımda 12 dolar civarında para var.Bunu hyip sitelerine yatırım yaparak değerlendirmek istiyorum.Biliyorum çok yüksek para değil ancak bazı siteler 1$ minimum deposit olarak kabul ediyorlar.Yalnız hyip siteleri genelde payeer,perfect money, advcash gibi ödeme yöntemlerini kullanıyorlar.Skrill ödeme yöntemini kullanan bildiğiniz hyip site var mı?

Neutron

Alıntı yapılan: Turkuaz - 26 Nisan 2017, 23:17:14
Arkadaşlar skrill hesabımda 12 dolar civarında para var.Bunu hyip sitelerine yatırım yaparak değerlendirmek istiyorum.Biliyorum çok yüksek para değil ancak bazı siteler 1$ minimum deposit olarak kabul ediyorlar.Yalnız hyip siteleri genelde payeer,perfect money, advcash gibi ödeme yöntemlerini kullanıyorlar.Skrill ödeme yöntemini kullanan bildiğiniz hyip site var mı?

@Turkuaz Bu iki siteye bakabilirsin
[spoiler]http://www.sqmonitor.com/?a=search&pfilter=Skrill
http://hyiper.in/home/pfilter/Skrill/type/
[/spoiler]

emreyurt999

şuan için güvenilir hyip siteleri nelerdir

Mucahid

@emreyurt999

Güvenilir hyip sitesi önermek yanlış olur.Hyip sitelerinin ömrü admine ve gelen yatırıma bağlı.

Bazı sistemler milyonlarca dolar yatırım aldıktan sonra gidiyor.Bazıları ise 50 bin doları görmüyor.

Yeni açılan sistemlerde kar etme oranınız fazladır.Hangisine yatırım yapacağınıza sizin karar vermeniz en doğrusu olur.  :y

Turkuaz

Arkadaşlar ilk defa hyip sitelerine yatırım yapıcam ilk etapta en fazla 10$ lık yatırım yapmak istiyorum(deneme amaçlı)size sorum:Kısa sürede yüksek kazanç veren payeere ödeme yapan site önermenizi istiyorum.(Hyip bölümünde çok fazla site var birkaçına baktım ama kar oranları çok düşük)Yardımınızı bekliyorum.

Turkuaz

Yok mu yardımcı olacak?Piyasada çok fazla site var hangisini tercih etmeliyim bilemiyorum.

utkuberk

@Turkuaz hyip riskli olduğu için kimse öneride bulunmak istemiyor bugün var yarın yok kendin karar vermelisin

Turkuaz

Alıntı yapılan: utkuberk - 07 Mayıs 2017, 12:17:48
@Turkuaz hyip riskli olduğu için kimse öneride bulunmak istemiyor bugün var yarın yok kendin karar vermelisin

Hocam yanıt için sağol.Ben daha önce de konu açmıştım ama moderatörler tarafından kaldırılmış.Saatlik ödeme yapan hyip siteleri hakkında araştırma yapmıştım saatte %3000 falan kar veren vardı.Çok kişi tarafından mağduriyet yaşandığı için bu tür konular açılamıyormuş.Ben daha hiç yatırım yapmadım.Sormak istiyorum.Saatlik yüksek kar veren hyip siteleri neden çok zararlı?Normal hyip siteler de scam oluyor eninde sonunda.Bunu açıklarsan sevinirim.

utkuberk

bu soru @Mucahid modun uzmanlık alanı benim cevaplarım tatmin etmez seni.

cashvolle

Akil var mantik var. Birak saatlik 3000%i, günde 2-3den fazla veriyorsa uzak dur. Bunlar hic uzun gitmez. Eger bu günde 2% nin icinde depositum varsa isler degisir tabi ve daha garantilidir. 3gün sonra 500% vaad eden siteler bilki, parani alir ve kurus dahi geri ödemez.
Sen istiyorsunki bir kac gün icinde paran ikiye üce katlansin, burda böyle seyler yok..olamazda imkansiz kardesim.. Uzun süreligine daha az al ama al :) önemli olan nekadar kar yaptigin degil, parani kaybetmemen. Saygilar