Hyip Siteleri Soru - Cevap Alanı

Başlatan strenergy, 16 Eylül 2013, 23:10:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozkan_samet

Alıntı yapılan: meyc - 12 Aralık 2016, 22:00:49
hyıp monitörler hakkında..
tamamen danışıklı .kendi 100 usd gönderiyor geri dönüş olursa paying.sen yatırdınmı not paying.onu ilgilendirmiyo o
tamam anladıkta esas olan yatırımcı ne olacak? scam bildirimi yapıyorsun monitöre cevap yok
tamamen şans bu işler kumar işte sahiden ödeyen sitelerde var az da olsa ama onlarında sonu belli deil ne olacağı

Herkes dolandırıcı olmuş..Kim daha kurnazsa kazanır..
En iyisi Türkler olarak yabancı isim altında 10 tane hyip monitor siteleri kuralım ortak para yatıralım.. Payin paying deyip paramızı alıp keyfimize bakalım...

Kimseye güven olmuyor ne "Hyip İzleme Sitelerine" ne de "Sistemlere" ...

Kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz. Paralar yurtdışına akmasın... Yurtdışından Türkiyeye aksın diyorum.
Ama biz bu sistemleri kurarken ortaklarımıza kazık attığımız için hiçbir zaman hayata geçiremeyiz..

Önce fesatlığı bırakıp samimiyetle bir iş yapmayı kafaya koymalıyız..

Ben HYİP sistemlerden çok MADENCİLİK sektörüne ortaklaşa havuz kurup Türkiye'de şeffaf şekilde devlet destekli bu işin yapılmasından yanayım...

Belgelerin tam elektrik ve vergi teşvikli bu işe girişmek  çok karlı olabilir...
Ama devlet büyüklerine anlatmak lazım sistemleri ilk olarak...

Elektronik Para madenciliklerini....

investor42

Arkadaşlar türkiyede de kullanabileceğim bitcoin cüzdan önerilerinizi alabilir miyim?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hispasat

Arkadaşlar iyi günler geçen hafta perşembe günü YKB bankasından ADVCASH e para gönderdim hala ADVCASH  hesabıma gelmedi yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

Neutron

Alıntı yapılan: hispasat - 06 Temmuz 2017, 19:12:11
Arkadaşlar iyi günler geçen hafta perşembe günü YKB bankasından ADVCASH e para gönderdim hala ADVCASH  hesabıma gelmedi yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

@hispasat Sorunu yanlış alanda soruyorsun

https://www.gelirkapisi.com/genel-konular-47/ burada soruna daha kolay cevap bulabilir diğer advcash kullananları bulup onlarla mesajlaşarak sorununa daha kolay çözüm bulabilirsin

AliAtar68

Sa arkadaşlar. Forumu daha önce çok aktif kullanan birisi değildim. Fakat Hyip sitelerine yatırım yapmayı düşünüyorum. Bundan sonra sürekli fikir alışverişi yapacaz gibime geliyor. Bununla alakalı bir sorum olacaktı. Coinsliv'e dün 10$ yatırmıştım. 1 günlük planda %101 kar yazıyordu. Az önce siteye girdim. Kazanç tutarında 10.10$ yazıyordu. Normalde 20.10$ olması gerekmiyor muydu? Kusura bakmayın bu konuda pek bilgim yok o yüzden soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mucahid

Alıntı yapılan: AliAtar68 - 08 Temmuz 2017, 01:26:14
Sa arkadaşlar. Forumu daha önce çok aktif kullanan birisi değildim. Fakat Hyip sitelerine yatırım yapmayı düşünüyorum. Bundan sonra sürekli fikir alışverişi yapacaz gibime geliyor. Bununla alakalı bir sorum olacaktı. Coinsliv'e dün 10$ yatırmıştım. 1 günlük planda %101 kar yazıyordu. Az önce siteye girdim. Kazanç tutarında 10.10$ yazıyordu. Normalde 20.10$ olması gerekmiyor muydu? Kusura bakmayın bu konuda pek bilgim yok o yüzden soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar :)

Siteyi inceledim.Geri dönüş olarak %101 belirtilmiş.Bu miktara ana para da dahil.%100 ana para %1 ise kar şeklinde.

AliAtar68

Alıntı yapılan: Mucahid - 08 Temmuz 2017, 01:29:15
Merhabalar :)

Siteyi inceledim.Geri dönüş olarak %101 belirtilmiş.Bu miktara ana para da dahil.%100 ana para %1 ise kar şeklinde.
Payeer'e kredi kartı ile para yatırmıştım. Birde boşa masraf ödemiş oldum. Adamlar parayı gönderirler 0.10$ masrafıda kesmişler :) Bir daha girmem bu işe. Teşekkürler hocam sağolasın.

Mucahid

Alıntı yapılan: AliAtar68 - 08 Temmuz 2017, 01:30:48
Payeer'e kredi kartı ile para yatırmıştım. Birde boşa masraf ödemiş oldum. Adamlar parayı gönderirler 0.10$ masrafıda kesmişler :) Bir daha girmem bu işe. Teşekkürler hocam sağolasın.

Yatırım yapmadan önce haber versen daha iyi olurdu. :)

Rica ederim.

AliAtar68

Alıntı yapılan: Mucahid - 08 Temmuz 2017, 01:32:04
Yatırım yapmadan önce haber versen daha iyi olurdu. :)

Rica ederim.
Eyvallah hocam. Sütten ağzımız yandı bundan sonra yoğurdu üfleyerek yiyecez anlaşıldı :)

humuntaz

merhabalar. perfect money hesabıma bitcoin ile yatırım yaptım ama bu bitcoini "perfect money usd" hesabıma aktaramıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?