Hyip Siteleri Soru - Cevap Alanı

Başlatan strenergy, 16 Eylül 2013, 23:10:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin0676

Alıntı yapılan: ksv39610ne - 12 Nisan 2016, 15:50:46
HAH GÖZÜNÜ SEVEYİM CEKME DESENE :)

mesaj atıyorum. iletilerine bakıver

ikose

Forumlarda Büyük harfle yazı yazmak yasak @ksv39610ne  :y
yazılarınızı düzeltirmisiniz.

Forumumuza Hoşgeldiniz :) (a)

ksv39610ne

murat198564

Merhaba arkadaşlar;

Yatırım yapmak için Kar ve Zarar ortaklığı yapan bildiğiniz siteler varmı Amaç FAİZE girmek istemiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

bayram4558

Güzel bir soru  :y 
var mı acaba öyle bir site

ibrhmsny

Eğer zarar da etmek istiyorsanız hyipler tam size göre, zira apansız kapatıp gidebiliyorlar ve zarar edebiliyorsunuz.Açık kaldığı süre boyunca da kar elde edersiniz.
Küçük bir not: Siz kar ederken site kar etmiyor olabilir, siz zarar ettiğinizde site zarar etmemiş olabilir :g

qolddraqon

Zarara gücün yeterse Compound Fund  var yukardan aratarak konusunu inceleyebilirsin.

http://www.gelirkapisi.com/hyip/compound-fund-ile-jo-abi-kazandiriyor-resimli-anlatim!/

merhaba

Faize girmek istemiyorsun ancak sitenin nasıl bir yatırım yaptığını nasıl bileceksin. Forex oynadığını söylüyor çoğu.

aydyar13

Gereksiz iletileri kaldırdım.

Katılım bankasının kar payı, bankaların faizleri hangisi haram hangisi değil konuları kısır konular arkadaşlar.

Herkes kendi yatırımını yaparken bunları düşünüp ona göre hareket eder. Forumumuzun alanı bu konular değil.

ivedidahi

kullandığınız otomatik(instant) ödemeli hyip siteleri varmı.reklam tıklamalı olmasın revshareleri sevmiyorum ama kullanıyorum ikiside eninde sonunda scam oluyor en azından boşa emek harcamamış olurum.