Hyip Siteleri Soru - Cevap Alanı

Başlatan strenergy, 16 Eylül 2013, 23:10:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akemalim

@ibrhmsny

bilgiler için teşekkürler.
şu an için buraları takip edeyim. yabancı forumlara da bakarım. en önemli madde kaybını göze alabileceğimiz miktarı girebilmek.

Cromwelle

Alıntı yapılan: s_prg - 08 Şubat 2016, 22:10:27
hyip işi sakat iş bende çok araştırdım ama cesaret edip giremedim hiçbirine

Dünya sakat bence. Herşey sakat Mining siteleri olsun altcoin olsun,trade olsun hepsi bir ponzi havasında yüzüyorlar. Bu hayatta bir şeyleri başarabilmek için risk lazım eğer bu olmaz ise hayatta başarı elde edilmez.

asprogrammer

bugun kaydolup 3 dolarla test ettigim siteyi tavsiye edebilirim. 5 saatlik plan yaparsan yüzde 5 veriyor. 40 saatlik planla paranı 2 ye katlayabilirsin. Garanti işine gelince kimse garanti veremez. Risk olmadan rızk yok maalesef.

sitenin ismi https://sobexinvest.com  Kaydolmak istersen linki tıklayabilirsin. Kolay gelsin.

ibrhmsny

@asprogrammer
1.Refli link yasak
2. Hiç bulamayacağınız siteler varsa onlar da saatlik sitelerdir.
Macera benim işim diyorsanız, kolay gelsin  ;)

shurimo

Ahh ahh aklıma sovet geldi ilk yatırımımı o siteye yapmıştım 10$ yatırım yaptığımın ertesi günü site kapandı  :DD sonra PayPal dan dispute açtım yazışmalarda admin ne dedi beğenirsiniz ; "aşk acısı çekiyorum  git başımdan, son paramı da çiçeğe harcadım " dedi  -:)). Ben bütün iyi niyetlerimi sülalesini de dahil ederek ilettim kendisine derken yanılmıyorsam bir 5-6 gün oyaladı beni ruh hastası sonuç kaybettim.

asprogrammer

bkrknk

Arkadaşlar hyip sitesi ararken kullandığınız güzel siteler varsa yazarmısınız ?

min deposit : 1$ kabul eden hyipleri nasıl bulabilirim en kolay ?

ibrahim131

Merheba Arkadaslar Onere bileceyiniz HYIP sitesi varsa yaza bilirmisiniz?

Mucahid

.....

Otomatik ödeme yapıyor.20 gün civarından sonrası kar.

ibrahim131

Tesekkurler cevap icin siteyi inceliyorum