Hyip Siteleri Soru - Cevap Alanı

Başlatan strenergy, 16 Eylül 2013, 23:10:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrahim131

Merheba arkadaslar suan elimde 20$ var hyip sitesine yatirim yapmak istiyorum hangi siteni onerirsiniz?

Mucahid

Güvenli mi?

[spoiler]Yok öyle bir dünya.  :g[/spoiler]

shurimo

ata07

Bence hiç bulaşma hiç para yatırma güvenli hyip sitesi diye bir şey yok canını yakarlar :D İlla kafaya koydum diyorsan yeni açılanlardan bak bir tane yatır ne gelirse bahtına ;)

ibrhmsny

http://www.gelirkapisi.com/hyip/hyip-sitesi-onere-bilirmisiniz/msg354080/#msg354080

Konuşmak yerine dinlemeyi öğrenmedikçe, bakmak yerine görmeyi bilmedikten sonra,  daha çok sorarsınız bu soruyu.

ayyıldız

Alıntı yapılan: ibrahim131 - 30 Nisan 2016, 18:11:21
Merheba arkadaslar suan elimde 20$ var hyip sitesine yatirim yapmak istiyorum hangi siteni onerirsiniz?

oldurda bulursan banada söyle

ibrahim131

guvenli dedigim zaman yani en azindan 1 yil falan gider dediginiz siteler varmi?

ikose

Alıntı yapılan: ibrahim131 - 30 Nisan 2016, 19:38:21
guvenli dedigim zaman yani en azindan 1 yil falan gider dediginiz siteler varmi?
3cü gün site açıksa hepsi, oleeeee çekiyor eminim ki :g

akemalim

yeni olduğum için soruyorum,

monitör sitelerinde bin günü geçen site de var. çok az kâr veren de. bu ayrımı nasıl yapıyorsunuz.

elbet bir gün tıkanacak bizi teşvik eden oranların azlığı veya çokluğu değil de. püf noktası olan yerler nedir.

tecrübelere dayanarak nelere dikkat etmeliyiz.

ibrhmsny

@akemalim
Monitörlerdeki gün sayısına aldanma. Bazen bir site kapanıyor ama monitörden düşmüyor sonra tekrar açılıyor, monitör kaldığı yerden devam ettiriyor.
Bir diğer yöntem de, site yeni açılıyor ama 300 400 gündür açık diyerek piyasaya giriyor.
Bir diğer yöntem de, ödüyor görünüyor ama ödeme yaptığı kişiler kendileri oluyor veya sahte ödemeler servis ediliyor.

Peki hepsi yalan mı, hayır.
Nasıl ayırt edersiniz,
Forumlardan araştırmalısınız. Bir değil birkaç forum.
Gerçek kullanıcılar, yatırımcılar bulmalı ve onlarla görüşmelisiniz. Bu görüştüğünüz kişiler o siteyi fütursuzca savunan ref avcısı tiplerse yine sonunuz pek hayır olmaz  :)

Benim  yabancı dilim pek yok, Türkçe forumlar içerisinde en düzenli ve güvenilir forum burası. Bize takıl doğrulara ulaş  ;)