Wazzub (SCAM)

Başlatan FilmsizKalma, 19 Ocak 2012, 21:51:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Hocam paypal maili felan vermiyoruz girerken. Fake bir maillede üye olunabilir. Banada mantıklı gelmiyor ama oldum bakalım :)

ahnamus

bu sitenin açılışı 1 ocak 2012 ydi. sonra 19 nisan 2012 ye mi ne ertelendi . çok da reklamı dönüyor. bilmiyorum bu durm beni rahatsız etmişti mesela.

PalekEmre

Garip bir konsept, hiç birşey yapmadan aylık pasif olağanüstü bir gelir kaynağına sahip olmak. Acaba bunu başarabilecekler mi  :P Zamanla göreceğiz.

ahnamus

abi bi kere site facebook,google,yahoo gibi büyük sitelerin/firmaların ismini kullanarak bi yere gelmeye çalışıyo.. hangi büyük legal bi site ya da firma daha başlangıcında böyle bi eziklikle açılış/sunuş yaparki.. havada tam bi fiyasko kokusu var :D :D

FilmsizKalma

onların isimleri ile değil yahu. Adamlar diyorki o siteler şirketler yılda milyarlarca dolar kazanıyor ama kullanıcılarına para ödemiyor.Yani sitenin ziyaretinden elde edecekleri geliri üyelerine dağıtacaklarını idda ediyorlar ama nasıl bilinmez :)

ahnamus

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Ocak 2012, 13:03:46
onların isimleri ile değil yahu. Adamlar diyorki o siteler şirketler yılda milyarlarca dolar kazanıyor ama kullanıcılarına para ödemiyor.Yani sitenin ziyaretinden elde edecekleri geliri üyelerine dağıtacaklarını idda ediyorlar ama nasıl bilinmez :)

Abi tamam da işte ilk önce büyük firma/site olsun ondan sonra dağıtsın parayı, ortada fol yok yumurta yok. ya da büyük bi site olabilmesi için zaten elle tutulur bi konsepti olması gerek, bunda hiçbirşey yok.. sadece bi ekranda bi kız resmi ve mailini gireceğin bi bölüm. ne ki yani ? ne sitesi olduğu bile belli değil. hiç güven vermiyor.

FilmsizKalma

valla ben üye oldum :) dediğim gibi ödeme yapar yapmaz bilmiyorum. Bu şekilde bir sistemden söz ediliyor neobuxda hergün 20 30 reklam dönüyor(adprize dahil) bunun için üye oldum . Üyeliklte paypal maili felan hiç birşey istemiyor. Fake hesaplarla üye olunabilir. Taş atıp elimizimi yoracağız. Çoğu siteye reklam için tıklıyoruz scam olup gidiyorlar emeklerimiz boşa gidiyor burda sadece üye olacağız varmı yokmu nisanda anlaşılır.
Üye olanlara teşekkür ederim şimdiden :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Ocak 2012, 13:03:46
tamam da, bir taraftan da ziyaret etme zorunluluğu yok diyor.
Kim gelecek, de nereden ne kazanacak da bunu bir de birilerine dağıtacak ???
Yani evet fake bilgilerle üye ol OK.. bir zararı yok o açıdan gibi ama gelir kaynağı görünmüyor ortada...
Hiçbirşeye zorunlu değilsin diyor. Birilerinin birşey yapması lazım ama paylaşılacak bir kazancın olması için.

He internete mesih indiyse bilemem :D beklenen mesih bu heralde :D E güncel hali de internette olur tabii ki :D
Kazanmak için sana ihtiyacı yokmuş, hiçbirşey yapma diyor. Ama ille de ben kazanınca sana para vermek istiyorum, dünyada bırakmam, al şurdan biraz para :D diyor :D
Deneyin bakalım :D Sonuç olarak bilgiler gerçek değilse, bir zararı yok denemenin ve beklemenin  :D

vaveyl4

Sanırım yapıcakları iş siteye büssürü reklam koymak, 10milyon kullanicinin 100de 1 i bu reklamlara tıklasa kazanıcakları milyonlar olur. Tabi şu varki dağıttıkları para çok fazla, bana saçma geliyor açıkcası :)
Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ocak 2012, 00:59:13
Bu konuyu çok kullanıyorlar... Şunu, bunu, onu, yapmayacaksınız, ne demek yahu.. ne yapılacak onu söyleyin siz...
Bunu söylemiyor olmaları adamın keyfini kaçırıyor.
Tanıtımda yapılmayacağı söylenenler dışında birşey yapılacağı kesin, ama ne ?
Gerçekten birşey yapılmayacaksa, adamlar mail vs datası topluyorlar hem de sizin izninizle...
elisamccline'nin de dediği gibi mail ve sifre datası topluyor olabilirler, çünkü bir çok kullanıcı aynı e-mail ve şifreyi kullanıyor. Bakalım ne olucak :)

efebakan

haydi bakalım elisa nolucak