Wazzub (SCAM)

Başlatan FilmsizKalma, 19 Ocak 2012, 21:51:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

(scm)

SCAM

Son kayıt olma günü 9 nisan arkadaşlar. Sitede reklam tıklamanıza gerek yok sadece fake mail ile kayıt olup onaylarsanız sevinirim
Bir kaç gündür neobuxta Bir sürü rekalamına denk geldiğim için inceleyip siteye kayıt oldum.Benim gözlemlediğim siteye üye olduktan sonra ref üye bulmamız. Evet kazancımız sadece bu şekilde olacak. Reklam tıklama vs birşey yok. İngilizcem çok iyi olmadığı için çok çözemedim ama 5. seviyeye kadar referanslardan gelir elde ediliyor.
Diyelimki 5 referans buldunuz onlarıda buldu bu şekilde büyüyerek gidiyor.
Sitenin olayıda şu sanırım yıllık geliri çok fazla bu gelirin belli bir miktarını bu şekilde üye olanlara dağıtıyor.
Siteden elde edilen gelir nedir ne kadardır bilgim yok. Ama oluşturduğunuz aile ne kadar büyükse gelirde o kadar büyük oluyor.
Sitede kazancınızın hesaplanabilmesi için sizden başka en az 2 kişi olması gerekmektedir.

Şu şekildede bir tablo buldum sanırım üye başına 1$ getirisi olmakta

1st. level 5 x $1.00 = $5.00
2nd. level 25 x $1.00 = $25.00
3rd. level 125 x $1.00 = $125.00
4th. level 625 x $1.00 = $625.00
5th. level 3125 x $1.00 = $3,125.00

Siteye davetsiz üye olamayacağınız için sadece ref linki veriyorum
Site şu anda para kazandırmıyor pre launch gibi bir dönemde ve kayıt alma aşmasında.Para kazandıracağı ve bir daha üye alınmacagı son tarih 9 nisan
Üye olmak için son tarih 9 nisan 2012

Sitenin çok fazla reklamı döndüğü için tarayıcınızın çerezlerini silip kayıt olursanız sevinirim :)

Site hakkında bir yerden bulduğum normalde zaten inglizce olarak yazıyor ama türkçeye çevrilimişi alıntı yaparak paylaşıyorum

Sitenin alt sayflarında şunlar açıklanmış özetle:

1  Kayıt ücretsiz, sonrası da ücretsiz.
  2  Hiç bir gizli, saklı, dolaylı katkı payı vs. istenmeyecek sonradan da.
  3  Bir satış yapmak, aracı olmak vs. gerekmeyecek.
  4  Şimdilik sitenin dili İngilizce ama daha sonra çok dilli olacak.

1  Reklam gelirleri %50 - %50 paylaşılacak. Yani %50 siteye kalan %50 reklamı görene ve ailesine dağıtılacak.
  2  Önce gelen avantajlı.Bir kişi örneğin 5 kişi getirse ve onlar da 5er kişi getirse ayda 4000 USD'ye kadar gelir elde edebilecek. Şurada bir hesap makinesi var, denemenizi tavsiye ederim
  3  Üye edilen sayısı artarsa kazanç da artacak doğal olarak hem de katlanarak (çok ilginç)
    1 Ocak 2012'ye kadar (daha sonra 2 Ocak'a uzatıldı) Pre-Registeration - ön kayıt safhası.
    2 Ocak - 31 Mart 2012 arası Pre-Launch safhası, üye olunacak üye olanlar da üye getirmeye çalışacak.
    1 Nisan - 30 Haziran 2012 arası Beta Launch - Deneme safhası. Üyeler para kazanmaya başlayacak.
    1 Temmuz 2012 Açılış. Site tam kapasite çalışmaya başlayacak. "Bizim'in Gücü - The Power of We" ortaya çıkacak.
    Hedef ayda 10 milyon kullanıcı. Artık üyeler para kazanmaya başlayacak ama yeni üye alınmayacak. 1 Nisan 2012'den önce üye olmak şart.

Diğer sitelerden farkı nedir?

Piramitte sınır yok. Doğal olarak paranın çoğunu korumak için piramit yani üye sayısı sınırlıdır. Burada ise sınırsız, her wazzab ailesi üyesi orantılı olarak geliri paylaşacak.
    Herhangi bir yapılacak iş yok. Yani form doldurma, anket işaretleme, program indirme, video izleme, reklama tıklama, yorum yapma, alma-satma vs. yok. (Çok ilginç, halbuki emeksiz yemek olmaz bana göre)
    Bir şey indirip yüklemeye, kullanmaya gerek yok
    Sürekli aktif kalmaya, yani bilgisayarı açıp sitenin ratingini arttırmaya ihtiyaç yok
    Ücretsiz ve ücretsiz kalacak. Ömür boyu bedava. (Oh ne rahat, bir e-posta adresi vereceğiz, sonra her ay para hesaba yatacak. Allah herkese Temmuz 2012'ye kadar ömür versin)
    Üyelere saadet zincirlerinde olduğu gibi kitap, video vs alması zorlanmayacak
    Saadet zincirlerindeki gibi piramit yok. Piramitlerde en yukarıdaki malı götürürken en aşağıdakilere genelde kırıntılar kalır. Burada ise gelir Wazzub ile paylaşılacak yani alt üyelerler değil.

Arkadaşlar ödeme yapar mı yapmazmı bilinmez ama sadece üye olup eşi dostu üye yapmaktan zarar gelmez kim bilir belki gerçekten sistemi hayata geçirirler belki para kazanabilir.

Sitenin inglizce bloguna göz atabilirsiniz

universitely76

Bir titan sistemi daha sanırım... ne kadar ekmek o kadar köfte deriz biz ancak bu adamlar ekmek almadan köfteleri dağıtıyorlar /dağıtacaklarını vaat ediyorlar. Sitenin açılışına kadar ki dönemleri ilginçmiş, açılışına bile aylar var, kim ne diye üzerine düşüp bu reklama para harcar ki diye düşünüyorum, hele ki üye olmaktan başka hiçbir meşgaliyeti olmayan bir siteye..

Neyse üye olayım sonra bir daha yüzünü görmeyeyim, sen sür sefasını... :)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Vala bende üye oldum. ama kafama pek yatmadı.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: universitely76 - 19 Ocak 2012, 22:46:46
Bir titan sistemi daha sanırım... ne kadar ekmek o kadar köfte deriz biz ancak bu adamlar ekmek almadan köfteleri dağıtıyorlar /dağıtacaklarını vaat ediyorlar. Sitenin açılışına kadar ki dönemleri ilginçmiş, açılışına bile aylar var, kim ne diye üzerine düşüp bu reklama para harcar ki diye düşünüyorum, hele ki üye olmaktan başka hiçbir meşgaliyeti olmayan bir siteye..

Neyse üye olayım sonra bir daha yüzünü görmeyeyim, sen sür sefasını... :)

Valla hocam aslında zincirci değiller gibi sonuçta para vermicez :D para verecek olsak en alttakilerin canı çıksın olayı ile onların parasını alacaktık. Ama bu ziyaretçi gelirlerini paylaşacağını idda ediyor. Hemde ücretsiz. Aklımda çok soru var zaten ama o kadar çok reklamı dönüyorki edemedim üye olmaktan zarar gelmez diye düşündüm en azında forumca bir kaç kademe oluşturulursa para verirse alırz vermezse emeğimiz yok zaten. Bakın bu cümlede bile çok düşünüyorum misal Emeksiz işten para kazanırmıyız bilemiyorum çok saçma olur herhalde :)

cngzhndrr

bende üye olmayı düşünüyodum,açıklaman iyi oldu linkinden üye oldum...

PalekEmre

Ben ilk çıktığı andan beri üyeyim çeşitli yerlerde reklamları falan yaptım 32 kişi topladım çevremden ama bakalım açılınca ne olacak :D

enderege

Bak şuanda 3 kişi refin oldu ne kazandın?  ;D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 19 Ocak 2012, 23:06:48
Bak şuanda 3 kişi refin oldu ne kazandın?  ;D

Makine 3 $ ı gösteriyor hocam :):)

PalekEmre

Hesap makinesi kullanınca kendimi çok havalı hissettim  :P  8)

ElisaMcCline

Bu konuyu çok kullanıyorlar... Şunu, bunu, onu, yapmayacaksınız, ne demek yahu.. ne yapılacak onu söyleyin siz...
Bunu söylemiyor olmaları adamın keyfini kaçırıyor.
Tanıtımda yapılmayacağı söylenenler dışında birşey yapılacağı kesin, ama ne ?
Gerçekten birşey yapılmayacaksa, adamlar mail vs datası topluyorlar hem de sizin izninizle...