Wazzub (SCAM)

Başlatan FilmsizKalma, 19 Ocak 2012, 21:51:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Her şartta ilgimi çekmiyor. Ama es kaza para öderse ve hala birileri üye olabiliyorsa, konuyu tanıtanın refi olurum. O da ben geldim diye birşey kazanacağı için.

edit: Filmsiz kalma tanıtmış...

netricia

bende uye oluyorum refinle uye olmakla bi zarar cikmaz ama gercekten bu isten para kazanilacagini dusunmuyorum

efebakan

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Ocak 2012, 22:57:08
Her şartta ilgimi çekmiyor. Ama es kaza para öderse ve hala birileri üye olabiliyorsa, konuyu tanıtanın refi olurum. O da ben geldim diye birşey kazanacağı için.

edit: Filmsiz kalma tanıtmış...

bi ingilizcem olsa öyle yerler tanıtcam ama  ingilizcem yok işte

ElisaMcCline

şşş, harbiden wazzub ?
Nedir, neler oluyor, arada yazsanıza, yok mu gelişme :D

Wazzub yani ?

netricia

valla hocam bende arastirma icersindeyim ama zannetmiyorum burdan kazanc saglanabilecegini sadece uye ol bitti baska bisey yok nasil bir sistem yapacaklar onuda bilmiyoruz ama bence isik yok burda  (kk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: wazzubnedir - 14 Şubat 2012, 17:35:55
Internetten para kazanmayı hedefleyen arkadaşlar, bu wazzub hakikaten ilginç bir şeye benziyor ve heyecanlandırıyor. Önceki mesajlarda bir arkadaşın dediği gibi "şu yok, bu yok, çalışmayacaksın, tıklmayacaksın, bla bla bla" da ne yapacağız çok da fazla açıklama yok. Buna karşın arada bir bilgi kırıntısı yayılıyorlar kendi bloglarında. Ben de bir site hazırladım burada sistemi tanıtmaya, kendi açıklamalarını Türkçe'leştirmeye çalıştım. Meraklısı için şurada: www.........com
üye olmayı düşünenler varsa kayıt linki de aynı sayfada.
Herkese bol şans.

Nasıl içeriklerdir bunlar ki, sadece kendi blog ve sitelerinizde yayınlanabilir .
Yardım niyeti olan kişi, yardımı heryerde yapar.

Bol şans...

wazzubnedir

Bu forumda yazı kalabalığı yapmamak için bloguma link vermiştim. Fakat sanırsam forum kurallarına aykırı davranmışım, kusuruma bakmayın. Wazzub hakkında, sistemin sahiplerinin yaptığı açıklamalardan, webinar kayıtlarından ve bloglarındaki bilgilerden derlediklerim şu şekildedir. Meraklısının bilgisine sunarım, umarım sistem gerçekten çalışır. Herkese bol şans ve bol kazanç dileğimle:

"the Power of WE" yani "BİZin gücü" sloganı ile yola çıkan WazzUB'ın iddiası reklam gelirlerinden kazanacağı parayı sayfasının kayıtlı sadık kullanıcıları ile paylaşmak. Doğal olarak ne kadar çok kayıtlı kullanıcısı olursa o kadar çok hiti yani reytingi olacak bu sitenin. Henüz çok yeni olup Kasım 2011'den beri kullanıcı toplamakta olan bu sitenin şu an itibari ile 1 milyon 700 binden fazla civarında üyesi var ve ortalama her saniye 1 kişi daha katılıyor bu aileye.

Bu yaklaşım kötü bir geçmişe sahip saadet zincirlerinden farklıdır. WazzUB'da herhangi bir ücret ödemek veya ödetmek zorunda değilsiniz. Herhangi bir şey alıp satmak ya da pazarlamak zorunda da değilsiniz. Program indirmeye, anket doldurmaya, çeviri yapmaya, binlerce reklama tıklamaya da gerek yok. Günlük olarak zaten yaptığınız gibi internete girmek, WazzUB'ın ana sayfasına bağlanmanız yeterli. Google'a, Facebook'a girmediğiniz bir gün var mı?

Siz de hemen WAZZUB'a katılın. Katılmak için davet edilmeniz gerekli bu nedenle şu linki kullanabilirsiniz [/url] (kullanırsanız da şahsen memnun olurum ayrıca)

WazzUB tamamen ve daima ÜCRETSİZ. Sizden hiç bir şekilde ücret istenmiyor ve istenmeyecek. Kredi kartı ya da banka hesap numaranız da istenmiyor. E-posta adresiniz ve isminizle kayıt olmanız yeterli. Zaten başka bir bilgi isterse katiyyen girmeyin.

Kayıtlar 9 Nisan 2012 tarihinde son bulacak. Açılış tarihinden sonra devreye girecek sitenin kullanıcıları sitenin alacağı reklamlardan kar payı alacak. Tahmini kazancınızı şuradan hesaplayabilirsiniz.

WazzUB ailesine katılmak için şuradaki linke tıklamanız [/url] ve sadece ad/soyad, e-posta adresiniz ve WazzUB'a girişte kullanmak üzere sizin belirleyeceğiniz bir şifreyi girmeniz yeterli.

DİKKAT!!! Kredi kartı no, banka numarası, vatandaşlık numarası, vb. özel bilgi isterse KESİNLİKLE girmeyin. WazzUB'ın popülerliğini kullanan sahte bir site olabilir.

Daha sonra vermiş olduğunuz adrese bir onay linki gelecek. O linke tıkladığınızda vermiş olduğunuz adresin doğruluğu teyit edilmiş olacak.

Sonrasında yapmanız gereken tek şey e-posta adresiniz ve şifreniz ile sisteme şu adresten giriş yapmak-->

Giriş yaptıktan sonra sayfada size özel olarak verilmiş olan bir referans kodu ve bir link göreceksiniz. Bu linki ne kadar çok kişiye ulaştırarak onların da kayıt olmasını sağlarsanız yani kendi WazzUB ailenizi kurarsanız kazancınız da o oranda artacak.

Aynı sayfada sizin linkiniz aracılığı ile WazzUB ailenize katılanların bir listesini de bulacaksınız. Ayrıca potansiyel tahmini kazancınızı da burada görebilirsiniz.

Unutmayın ne sizden ne de sizin getirdiğiniz kişilerden, ne şimdi ne de sonra hiç bir ücret istenmeyecek. O halde sadece e-posta adresi vererek denemeye değer diyorsanız siz de benim WazzUB aileme katılın ve sonra siz de kendi ailenizi oluşturun. Şansınız yüksek çünkü dünyanın %99'u henüz WazzUB'ı duymadı!!!

yingyang16

@wazzubnedir

Wazzub sitesi ilk olarak filmsizkalma arkadaşımız tarafından tanıtılmış olup aynı konu üzerinden kendi linkinizi vermeniz hiç etik değil  ;)

Bu konudaki ref adresini siliyorum ama referans değişimleri bölümünde wazzup ile bir başka site için ref takası yapabilirsiniz ;) Eğer konu açılmamışsa tabii :)

wazzubnedir

ooops pardon  :-[

ok. teşekkürler (a)

FilmsizKalma

Zaman yakşalıyor arkadaşlar en azından fake mail ile üye olursanız hem beni mutlu edersiniz hemde nisanda ödeyecekmi ödemeycekmi bunu daha iyi bir miktar ile deneyebiliriz.