HyperLinkRewards (SCAM)

Başlatan doz4, 23 Mayıs 2015, 16:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

acayip9000

Site su an kapalı sanırım.

İngilizce :

''Dear visitors, we are currently performing routine maintenance works on our website - please accept our apologies for this temporary inconvenience''

Türkçe :

'' Sevgili ziyaretçiler , şu anda rutin bakım yapıyorsanız sitemizde çalışır - bu geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ''

Ben e-posta onayı yaptım fakat görmedi. Onu nasıl düzelticez ?

silver

scaevola

Ben de programı yükledim fakat hesabımı bir türlü oraya bağlayamıyorum. Yardımcı olsanız canlar

6arti9

Alıntı yapılan: scaevola - 06 Haziran 2015, 02:12:15
Ben de programı yükledim fakat hesabımı bir türlü oraya bağlayamıyorum. Yardımcı olsanız canlar

tam olarak ne yapmaya calısıyorsun? anlasılmadı merkez tmm  :)
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

scaevola

Alıntı yapılan: 6arti9 - 06 Haziran 2015, 09:46:19
tam olarak ne yapmaya calısıyorsun? anlasılmadı merkez tmm  :)

Programın kullanıcı kısmında hesabım gözükmüyor

kazims

yaw bunda durduğun yerde paramı artıyomuş

2.22 olmuş benim şimdiye kadar

programda krulu ama hold da hala

acayip9000

3.52$ . Program kurulu. Email onaylı. Withdraw açık. Fakat Hold kısmında hala ? Ne zaman düzelir ?

recep1852

Benimde toplamda 3.78$ vardı.Available kısmında ise 0.28$ vardı programı kurdum 1 saat sonra falan Available 0.92$ oldu bende şuanlık bir sıkıntı görünmüyor.İsterseniz biraz daha bekleyin gelmezse ticket atın.Birde Paypal'a çekmek için Paypal hesabının onaylı olması gerekiyor mu ? Birde istediğimiz kadar link ekleyebiliyor muyuz,bir skıntı çıkar mı ?

acayip9000

Benim de düzeldi.  :y Tek tek geçiyor gibi. Paypal onaylı olması gerekiyor mu ya ? İcat çıkartmayın  (zopa) Benc gerekmiyor  ;)

Dio

Alıntı yapılan: acayip9000 - 04 Haziran 2015, 13:03:38
@Dio Ne kadar oldu paran ?
pardon bu gözümden kaçmış :)
23 link eklemiştim para 1.40 oldu ama hold kısmındaydı. az önce programı kurdum ve yarısı Available ye geçti ve yavaş yavaş geçmeye devam ediyor (dnsz)