HyperLinkRewards (SCAM)

Başlatan doz4, 23 Mayıs 2015, 16:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

acayip9000

Total : 3.55$
Hold : 2.89$
Available : 0.65$

Hepsi geçse ödeme istiyecegim de . Hayırlısı Allah'tan bakalım. Bekleyelim

qolddraqon

Yeni üye oldum ama bana neden böyle veriyor  ???

Your valid license Free actual earn (0.02$/link per day)

acayip9000

gsliali30

değişikliğe gittiler artık herkezde öyle malasef yani sadece sizde değil :)

qolddraqon

Alıntı yapılan: acayip9000 - 07 Haziran 2015, 01:22:03
Herkeste yazıyor

0,05 diye okudum ondan sordum :) peki herkesde yazıyorsa

qolddraqon

Alıntı yapılan: aliberk - 07 Haziran 2015, 01:22:41
değişikliğe gittiler artık herkezde öyle malasef yani sadece sizde değil :)

Eyw kardeş bu daha mantıklı ayrıca programları virüslü 360 total trojen veriyor.

Edit: Bilmiyorum ama indirdiğim programın setup ını bile silemiyorum adamlar 3 kuruş verip milletin bilgisayarında volta atıolar gibi geldi.

Dio

Alıntı yapılan: qolddraqon - 07 Haziran 2015, 01:26:55
Eyw kardeş bu daha mantıklı ayrıca programları virüslü 360 total trojen veriyor.

Edit: Bilmiyorum ama indirdiğim programın setup ını bile silemiyorum adamlar 3 kuruş verip milletin bilgisayarında volta atıolar gibi geldi.
:DD virüslü antivirüs ha. Valla ben kurdum kaldırdım hatta setup'ıda sildim. Pc de antivirüs yok normalde belki ondan farkedememişimdir ???

qolddraqon

Alıntı yapılan: Dio - 07 Haziran 2015, 01:41:58
:DD virüslü antivirüs ha. Valla ben kurdum kaldırdım hatta setup'ıda sildim. Pc de antivirüs yok normalde belki ondan farkedememişimdir ???

Vala 360 Total i nete yazsan bulabilirsin ama bi google a  hyper antivirus yazdığında bu site çıkmıyor bile :D o da garip bi durum.

Kimsenin işini baltalamak istemem ama 360 total trojen dedi ve ödeme almak için programı mecbur kılmışlar ben başlamadan bitireceğim size başarılar...

Edit: Kanıt   [spoiler]http://i.hizliresim.com/3DWjy0.png[/spoiler]

Dio

virtualbox veya vmware ile sanal pc oluşturup oraya kurabilirsin programı :y

qolddraqon

Alıntı yapılan: Dio - 07 Haziran 2015, 02:06:52
virtualbox veya vmware ile sanal pc oluşturup oraya kurabilirsin programı :y

Bilgim yoktu öyle birşeyden pc ye zararı yoksa olabilir yani kullanmadığım eski bi bilgisayarımda var ben ordan da devam edebilirim ama millet dikkatli olsun sonuçda kazanç sitesindeyiz bi şey kazanalım derken herşeyi kaybetmeyelim.