Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Gruba girerken herkes karşısındakini dürüst olarak görüp girdiği için hiç birimizin aklına böyle bir durumla karşılaşacağımız gelmedi. Özellikle böyle hayırlı bir ayda eğer aklımızdan geçen düşünceyi gerçekleştirdiyse ben onun haline acırım. Biz belki 3 kuruş kaybetmiş olabiliriz veya o kendini kazançlı olarak görüyor olabilir ama bu işin diğer boyutu da var. Buradaki hiç kimse helal etmez o parayı o zaman yarın bir gün bilmiyorum aileniz var mı onlardan birinden çıksa yazık değil mi? Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. Bu yüzden ben bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum. Şuan hâlâ iyi niyetimi korumaya devam edip konuya yazmamaya çalışıyorum ama en azından düşüncelerimi de bilmesini isterim. @aydyar13 kişi eski yeni meselesi değil bence. Tamam eskileri uzun zamandır tanıyor olamanın bir avantajı var ama burada karşılıklı güven olacağını düşünerek katılmak istedik ve katıldık da. @ElisaMcCline nin de dediği gibi herkes iyi niyetle bakıyor olaya ve fark ettiyseniz kimsede sormadı biz size nasıl güvenebiliriz diye.

aydyar13

Silver katilimdaki isimler belli ediyor sadece onu demek istedim. Son 5 gruptaki arkadaslari yarisi gene katilir simdi ufuko ornegin grup kursa onu demek istedim. Eski yeni degil guven kazanip kazanamamak onemli.

hakanatik01

Miktar ufak olduğundan sorun etmemişlerdir :) Büyük olsa daha dikkatli davranılırdı.Bilqinin dediği gibi bazı gruplarda ver  dön git sen unutsan o unutmayacak kişilerle grup olurdu ama bu grup kısmen küçük yatırımlı o yüzden 10$'a tenezzül edileceğide düşünülmemiştir.
Önüne geçilecek yöntemler belki alınabilir ama herşeyde kurala bağlanacak gibi olacak yoksa ne bileyim ticaret puanı 10dan düşük olan grup kuramaz denebilir :P Ama 1-2 kişi yüzünden tüm forumda zan altında kalabilir,gerçekten forumda yenilerdende gözün kapalı güvenebileceklerin var sadece forumda vakit geçirip biraz tanımak gerek ,kendi adıma aliberki tanımıyorum,tanıyan varmı bu grupta bilmiyorum.Güven kadar huyunu,suyunu da bilmek önemli misal diğerleriyle konuştuğum gibi bazılarınızla konuşamıyorum niye :P çünkü huyunuzu bilmiyorum diyeceğim birşey aramızda şakayken belki size ters gelecektir.
misal şimdi bunu başkaa dmine söylesem banlanırım belki ama burda rahatım
elisa hocada nickini polyanna olarak değişsin :PP :D bu saatten sonra gelsede artık kuracağı gruplar sağlıklı olmaz gelip ne olursa olsun haber etmeliydi.Yoksa artık işi çıkmış çıkmamış anlayışla karşılanacak bir durum değil ki 2dk ayırıp "arkadaşlar şu sorunlar oldu" parayı yollayamıyorum bile diyemeycekse (herşeyden geçtim etraf artık wifi noktaları kaynıyor yahu nete para bile ödemeycek hale geldik :P ) grup kurmanın mantığı ne,grupla nasıl başa çıkılacaktı.

sametseven

Yatırım grubu kuracak arkadaşımızın güven kazanmasının yanında grubu buradan bir iki güvenilir üyenin daha kontrol etmesi önerilebilir veya herkesin güvendiği bağımsız kişilere veya moderatörlerimize; yatırımı yapılmadan önce şifreyi verir grubu kuracak arkadaş, sonra düzenli olarak kontrol edilir. Böyle bir şey yatırım grubu kuralları arasına konulabilir diyorum :)

sametseven

Hem yeni olsa da güven sorunu kalmaz hem de dileyen dilediği zaman aracıdan grubun gidişatı hakkında bilgiyi istediği zaman öğrenir. Grubun büyüklüğüne göre aracıya cüzi komisyon da (isteğe göre) verilebilir. Bilmem ne dersiniz

4ne1ka

ben forumu çok geç keşfettim zaten kimseyi tanımıyorum ciddi anlamda, buradaki grupları görünce ilk açılana kaçırmam diye ahdetmiştim  zamanında. grupta daha kurulur kurulmaz 2 kişi katılınca herhalde arkadaş yanlış yapmaz diye düşündüm; silver, ptcsite gibi üyeler katılınca da iyi dedim grup sağlam oldu :D eğer beni görüp de bu şekilde düşünenler olduysa ve katıldıysa gerçekten üzülürüm. eğer bu grup da ufuko'nun gruplarının 10'da 1'i kadar ilgili olsaydı ben başarılı olduk sayacaktım (site scam olsa yine bütün parayı kaybetsek bile).

aslında burası da parayı alana kadar çok ilgili başladı, ben para göndermekte sıkıntı yaşadım hatta bana yardımcı oldu sağ olsun  (dik) biliyorsunuz apar-topar topladık paraları. daha sonra her siteye olur demesi (!) - arkadaşa gönderildiğinde dispute açamazsın bilgisini vermesi saçma sapan "yarın başlatıyorum" vaatleri benim de canımı sıktı ve daha önceden dediğim gibi siteye tıklamayı geçtim, 5 tane grid için bile giresim gelmiyor artık. halbuki düzgün ilerlese şu grup ekstra yatırım da yapacaktım kendim.

12$ çok önemli bir miktar değil benim için ama toplanan para ptcden kazanacaksan eğer için iyi para gerçekten. o da öyle düşündüyse ve cebe indirdiyse ki öyle görünüyor, yazık! sanmıyorum ki hayrını görsün o paranın.

neyse sağlık olsun yapacak bir şey yok, site scam olmasa bile biz yine kaybediyoruz arkadaş!  (hydr)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Temmuz 2015, 16:57:17
Miktar ufak olduğundan sorun etmemişlerdir :) Büyük olsa daha dikkatli davranılırdı.Bilqinin dediği gibi bazı gruplarda ver  dön git sen unutsan o unutmayacak kişilerle grup olurdu ama bu grup kısmen küçük yatırımlı o yüzden 10$'a tenezzül edileceğide düşünülmemiştir.
Önüne geçilecek yöntemler belki alınabilir ama herşeyde kurala bağlanacak gibi olacak yoksa ne bileyim ticaret puanı 10dan düşük olan grup kuramaz denebilir :P Ama 1-2 kişi yüzünden tüm forumda zan altında kalabilir,gerçekten forumda yenilerdende gözün kapalı güvenebileceklerin var sadece forumda vakit geçirip biraz tanımak gerek ,kendi adıma aliberki tanımıyorum,tanıyan varmı bu grupta bilmiyorum.Güven kadar huyunu,suyunu da bilmek önemli misal diğerleriyle konuştuğum gibi bazılarınızla konuşamıyorum niye :P çünkü huyunuzu bilmiyorum diyeceğim birşey aramızda şakayken belki size ters gelecektir.
misal şimdi bunu başkaa dmine söylesem banlanırım belki ama burda rahatım
elisa hocada nickini polyanna olarak değişsin :PP :D bu saatten sonra gelsede artık kuracağı gruplar sağlıklı olmaz gelip ne olursa olsun haber etmeliydi.Yoksa artık işi çıkmış çıkmamış anlayışla karşılanacak bir durum değil ki 2dk ayırıp "arkadaşlar şu sorunlar oldu" parayı yollayamıyorum bile diyemeycekse (herşeyden geçtim etraf artık wifi noktaları kaynıyor yahu nete para bile ödemeycek hale geldik :P ) grup kurmanın mantığı ne,grupla nasıl başa çıkılacaktı.

Poly :P

6il9in

Ne yapsam bir grupta ben mi kursa acaba :P

Yatırım sitesi neobux öngörülen yatırım tutarı $3500.00 :)

volkanaydinli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Temmuz 2015, 14:05:27
Herkes iyi niyetle yaklaşıyor ve karşısındakini de kendisi gibi görüyor. Bu gayet normal sayılır :)

Ben hala arkadaşın bir manisi olabileceğini ve çözülünce geleceğini düşünüyorum.
Bilmiyorum çok mu safım ama düşüncem bu yönde. Belki de temenni dir :)

Lütfen bana şaka yaptığını söyle :)

ptcsite46

Arkadaşlar para gönderenler paypal'a girip üst menüden  Para Gönder ve Al / Para Talep Edin kısmında @aliberk 'den parasını talep etsin oke.... Bir elin nesi var iki elin sesi var (zopa)