Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

benim zararında karşılanmasını talep ediyorum forum zaman zaman psikolojimi bozuyor .Aslında deli falan değil gayet normal biriyim :P :D

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Temmuz 2015, 00:22:38
benim zararında karşılanmasını talep ediyorum forum zaman zaman psikolojimi bozuyor .Aslında deli falan değil gayet normal biriyim :P :D

Telafin  (zopa) bununla sağlanacak eski modum hakacu :D  :P

Extraloob

Yanlış anlaşılmasın ama sitenin guvenlik onlemleri artırılabilir kisilerin bilgileri vs. Bu arada @ElisaMcCline yatırım grubu açılırken Seçici davrandığını soylemisti o yuzden benim sitemim oh ne guzel elin veleti gelecek grup acicam diyerek 10 kisiden 12 dolar toplayip kaybolacak ve biz hic birşey yapamayacağız.Yazik valla

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Extraloob - 08 Temmuz 2015, 00:53:39
Yanlış anlaşılmasın ama sitenin guvenlik onlemleri artırılabilir kisilerin bilgileri vs. Bu arada @ElisaMcCline yatırım grubu açılırken Seçici davrandığını soylemisti o yuzden benim sitemim oh ne guzel elin veleti gelecek grup acicam diyerek 10 kisiden 12 dolar toplayip kaybolacak ve biz hic birşey yapamayacağız.Yazik valla

Paypal adresini gönderebilirmisin @Extraloob

ElisaMcCline

@Extraloob un hissesi olan 8$ tarafımdan ödenmiştir.

Başka talep eden var mı arkadaşlar ?

Extraloob

Benim amacim bu parayi bu grupla yukseltip bir yerlere yardim yapmaktı ama olmadı kismst değilmiş neyse tek isteğim yönetimin birazda sıkı olması ve güvenlik önlemlerinin artirilmasi çünkü ben daha önce forumda paypal para takasi gerceklestiriyordum sonra adam dispute atinca bi baktim -1600tl zararim olmuştu. Böyle insanlarin bu sitelerde barinmamasi gerekir.Bu bize ders olsun umarim yönetim bundan sonra gerekli tedbiri alir yatirim yaparken boyle birsey olsa bile kişilerin bilgisi elimizde olur ve hukuki yönden hakkimizi savunuruz

6il9in

Alıntı yapılan: Extraloob - 08 Temmuz 2015, 01:05:26
Benim amacim bu parayi bu grupla yukseltip bir yerlere yardim yapmaktı ama olmadı kismst değilmiş neyse tek isteğim yönetimin birazda sıkı olması ve güvenlik önlemlerinin artirilmasi çünkü ben daha önce forumda paypal para takasi gerceklestiriyordum sonra adam dispute atinca bi baktim -1600tl zararim olmuştu. Böyle insanlarin bu sitelerde barinmamasi gerekir.Bu bize ders olsun umarim yönetim bundan sonra gerekli tedbiri alir yatirim yaparken boyle birsey olsa bile kişilerin bilgisi elimizde olur ve hukuki yönden hakkimizi savunuruz

Bir dahaki sefere güvenmediğim birisine Paypaldan para yollarken arkadaşıma veya aileme para yolluyorum seçeneği ile yollamazsınız ve herhangi bir sorunda dispute açarak çözüme kavuşursunuz. Hukuki yönden :)

Ücretiniz @ElisaMcCline gönderilmiş bana gelen pm dikkate almıyorum :)

Extraloob

Alıntı yapılan: bilqin - 08 Temmuz 2015, 01:09:09
Bir dahaki sefere güvenmediğim birisine Paypaldan para yollarken arkadaşıma veya aileme para yolluyorum seçeneği ile yollamazsınız ve herhangi bir sorunda dispute açarak çözüme kavuşursunuz. Hukuki yönden :)

Ücretiniz @ElisaMcCline gönderilmiş bana gelen pm dikkate almıyorum :)
evet geldi @ElisaMcCline  teşekkür ediyorum size de verdiğiniz bilgiden dolayi .

hakanatik01

Bende yolluyorum adresimi biraz kabarık olabilir :D
Saçma olmuş yollaman elisamccline :) hoş kabul edende saçmalamış bence :)

Bu gruba dahil olan arkadşalrımız @Extraloob dahil zorlamı girdiler gruba? ben girmedim mesela sizde girmezeydiniz yada yönetimden birileri bu grup güvenilir girin dedi mi ? ki sorumluluk yönetime ait oluyor? Bu durumda benimde atıyorum @Extraloob site tanıtsa burada bende oraya yatırım yapsam ve site scam olsa bende extraloob'a güvendim siteye yatırım yaptım paramı karşılasın demeye hakkım oluyor demekki site tanıtacaklar dikkat etsin :D

Nasıl bir önlem alınabilir bilmiyorum direkt önyargılı davranıp sen grup kurabilirsin sen kuramazsın mı denilecek ? Güveneceğiniz kişiyi siz iyi belirleyin başka yolu yok adam ticaret puanın kolayca artırabilir yada mesaj sayısını  uyanık olmak lazım güven kriteriniz nedir? yada bu grubu kuran arkadaşa neden güvendiniz? sadece foruma üye olması güven için yeterli mi sizin açınızdan? Zararınızın başkaları tarafından karşlanması doğru değil hata sizin bence.

Coulers79

Ben arkadaş aile falan anlamam, probleminiz hakkında Paypal'ı bilgilendirin.