Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Bende durumu tuaf buldum..
Grubun içinde Elisa hoca olsa ve desenizki grupta siz vardınızda size güvendik anlarım ama
Yönetim kadrosu veya Mod.larımızdan her hangi bir arkadaşımızı burada ki yatırım yapanların içinde  gördünüzmü ki 
yada bu kişilerden birine mi sordunuz bu kişi ye para yollayalım diye de  Suç yönetime kadar geldi anlamadım.. :X

ElisaMcCline

İlk mesajda bulunan %66 lık ödemeyye karşılık gönderdiğim 8$ lık aliberk e ait borç geri iadesine gelen cevap:

Alıntı yapılan: Extraloob - 08 Temmuz 2015, 01:07:03
Teşekkür ederim.Ama bu olay cok uzdu beni 8.93 yatirmistjm ben bide :)

Arkadaşımıza sıkıntıları da dahil olmak üzere 2$ daha gönderi yapılmıştır.

Bu durumdan beni sorumlu tutan tüm diğer arkadaşlar da gönül rahatlığıyla talepte bulunabilirler.
Gereksiz yazışmaya girmeyeceğimi şimdide belirteyim.

hakanatik01

Kırmızılı saçmala yahu. Sen neden ödüyorsun ? Extraloob belkide aliberk nerden biliyoruz bunu ? Olamaz mı onuda tanımıyorum aliberki de gruptaki kimsede tanımıyordur.
Forumda vakit geçirsinler kimin ne olduğu anlaşılır dedik bu olayda olduğu gibi ona göre iş yapsınlar yapacakları kişilerle.
Başa çıkamzsn böyle saçma bir söz yüzünden gurur yapıyorsan para dönüşüm konuları ne olacak orada yazıyor açık açık akıllı olsunlar iyi seçsinler güvenecekleri kişileri.

illisionist

kendi verdiğiniz kararlar doğrultusunda sebebi her ne olursa olsun olayla alakası olmayan birini-birilerini zan altında bırakmak, zararın tazmininde bulunmak hatta üstüne üslük gönderileni kabul etmek bana göre insanlığa yakışmaz! PTC dünyasının site yatırımı da olsa, grup yatırımı da olsa yarını olmayan bir dünya olduğunu bilmeniz, aklınıza, fikrinize ve cebinize zeval vermeyecek rakamlarla oyun içinde olmanız her zaman size kazandırır! Açıkçası  ElisaMcCline hocamızın böyle bir durumla karşı karşıya kalmasına üzüldüm, ama yine de kendisi büyüklük göstermiş!!!
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

hakanatik01

Karşı tarafta aynı büyüklüğü yapmalıydı bundan sonra bana sorulsa birileir PM atıp extraloobla iş yapılmasını nasıl karşılıyorsunuz ? dese tavsiye edemem bu olaydan dolayı kendisini çok iyi tanımıyorum ama son olaylara bakınca suçu kendinde değil başkasında arayan birisi olarak tanıdım der geçerim.İsteyen herkes için bu düşünce aynı olacaktır :)  Evi soyan hırsız ,suçu çeken evsahibi :D

bekeli

Yazılanları okuyup sessiz kaldım ama artık dayanamıyorum.

Ya arkadaşlar, siz birisine nasıl güvenip güvenmeyeceğinizi bilmiyorsanız bunda yönetimin ne suçu var.

Yatırım grupları kurulurken herhangi bir olumsuz durumda zararın yönetim tarafından karşılanacağına dair bir kural var da ben mi göremedim.
Bir yerlerinizden element uydurmayın yahu.

Bu foruma isteyen herkes üye olabiliyor. Üye olanların arasında hırlısı da vardır hırsızı da. Bunu kontrol edemezsinizki..

Gruba üye olurken sordun mu tecrübeli arkadaşlara veya forum yönetimine, sormadın. Senin yaptığın hatayı niye forum yönetimine kesiyorsunki..

Sen kendi gönül rızan ile üye olmuşsun ve dolandırılmışsın. Forum yönetimi mi zorladı seni üye ol diye..

Gece gece sinir ettiniz ya  (d)

Ayrıca @ElisaMcCline hocanın yaptığı da ayrı bir saçmalık.

Yakın bir zamanda bir Neo grubu açıp milletten 5000$ toplayıp ortalıktan kaybolacak yeni bir arkadaş çıkarsa ne yapacaksın ey @ElisaMcCline hoca  :X :X

6il9in

Ben düşünüyorum bekeli bey ama $3000.00 dı rakamım :D

Coulers79

Bir iki mesaj çocukcaydı. Karşılıklı mesajları kişiselleştirmeyelim. Bu Aliberk'in dolandırıcı olduğu kesinse yapılacaklar bellidir. 

Kimseye peşin hükümle yaklaşmamak lazım. Neyse uzatmim EMC'ye, diğer renklere veya foruma Lolo yapanı firrüslerim. ninja

volkanaydinli

1. suçlu Aliberk - Katılımcıların iyi niyetini suistimal edip onları dolandırmıştır. Forumdan süresiz uzaklaştırılmasını talep ediyorum.
2. suçlu Extraloob - ElisaMcCline'ın iyi niyetini yararlanarak, ayıp ederek zararını O'ndan talep etmiş, terbiyesizlik ve yüzsüzlük ederek yolladığı 8 $'ı az bulmuş ,yetmemiş, onursuz davranarak paradan fazla gelen 1.07 $'ı kabul etmiştir. Forumdan süresiz uzaklaşmasını talep ediyorum.
3. suçlu  ElisaMcCline - Gaza gelip fevri davranarak tamamen mantıksız hareket etmiş, hem kendini zarara uğratmış hem de bizi sinirlendirmiştir. Bu tutumunu gözden geçirip, kendisine çeki-düzen vermesini talep ediyorum.

Coulers79

EMC'de suç olduğunu düşünmüyorum, bende olsam öyle davranabilirdim. 3 kuruş için tatava yapmayın demek istemiştir. ninja
Yoksa kendisinin garantörlük gibi bir mecburiyeti yok. Ancak henüz güven sağlamamış bir kişinin grup başı olması da hata.

Zarara uğramış birine destek olunabilir. Ama küsurat istemek çok ayıp. Onun içindirki bütün bol sıfırlı küsuratlarınıza talibim.  :P
Şikayet veya problemin çözülmesi için başvurulabilecek yerler mutlaka vardır. Dispute yoksa eğer adalet vardır belki.