Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Temmuz 2015, 19:01:12
ustam lütfen ama rakamlara dikkat etmek gerek 8 değil   mesajda beriltildiği üzere
Alıntı yapılan: Extraloob - Bugün, 01:07:03
"Teşekkür ederim.Ama bu olay cok uzdu beni 8.93 yatirmistjm ben bide :) "

elisa hocada fazladan 2$ yollamış ya zaten o yüzden 8 olamaz yanlışmı hesapladım ki ? :P :D

karga yazınca aklıma geldi aliberki banlatalım orada admin türk değil mi? gelsin forumuzda görsün yazılanları bir ticket atıp durumu bildirin bakalım belki banlar onuda :D
Bu bizim grup yazarsa kesin admin banlar @hakanatik01 :D Böyle sahtekarların hiçbir yerde olmaması gerekiyor.

ikose

Doğru hesapladın Usta sensin diyorum inanmıyorsun birde  :y (a) @hakanatik01
O an dışardan geldim sinirle birde bunu  :y eklemişim baksana , gözüm bile görmemiş    :g
Çok sevindim arkadşlar hepinizin adına  (p)

silver

Alıntı yapılan: ikose - 08 Temmuz 2015, 19:08:17
Doğru hesapladın Usta sensin diyorum inanmıyorsun birde  :y (a) @hakanatik01
O an dışardan geldim sinirle birde bunu  :y eklemişim baksana , gözüm bile görmemiş    :g
Çok sevindim arkadşlar hepinizin adına  (p)
Artık ne kadar sinirlendiyseniz :D :PP "a" harfini bile unutmuşsunuz :PP Bu da sevinçten olsa gerek :)

hakanatik01

Bence onuda yapın gruptaki herkes buraya üye değilmi ticket atın grupça konunun linkini ekleyin gelip bakacaktır.Multi hesap açarak sizede bela olur yazın :PP :D

silver

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Temmuz 2015, 19:12:01
Bence onuda yapın gruptaki herkes buraya üye değilmi ticket atın grupça konunun linkini ekleyin gelip bakacaktır.Multi hesap açarak sizede bela olur yazın :PP :D
Sizin dilinize düşen kesin yandı :PP :D

ikose

Ben olsam hazır admin  türkçe tickette kabul ediyor diyorlar ( ben üye değilim bilmiyorum )
Grandbuxa  ticket atar upline değişikliği talep ederdim..
Burada üyelik yükseltmiş bir kaç arkadaşımız var..
En azından bundan sonra ona kazandırmazdım ( bu kadar sinirliyim işte  @silver )

silver

Alıntı yapılan: ikose - 08 Temmuz 2015, 19:18:42
Ben olsam hazır admin  türkçe tickette kabul ediyor diyorlar ( ben üye değilim bilmiyorum )
Grandbuxa  ticket atar upline değişikliği talep ederdim..
Burada üyelik yükseltmiş bir kaç arkadaşımız var..
En azından bundan sonra ona kazandırmazdım ( bu kadar sinirliyim işte  @silver )
Boşverin @ikose ;) Bu tür insanlar için sinirlenmeye değmez ;) Hem çoğu arkadaşımız paralarını kurtardı. İnşallah geri kalan arkadaşlarımızda kurtaracaklardır. Sizde şu tuşun yerini hatırlayın da artık @aliberk i gönderiniz :D

6il9in

@karga9 Grand adminine Türkçe olarak ticket atıp uplinenin değiştirilmesini isteyebilirsin. Forumdanbirinin user adını verirsin. Uplinem yardımci olmuyor falan filan yazarsın yada işin doğrusunu anlatıp uplinem olmasını isemizotu dersin :)

ptcsite46

Alıntı yapılan: karga9 - 08 Temmuz 2015, 18:59:02
Teşekkürler  :) Ben de zaten @ptcsite46 nın yolladığı mesajın aynısını yolladım paypala ve olumlu sonuçlandı, herkes parasını alınca aliberk hakkında forumda da bir süreç başlatılır inşallah. Aynı zamanda yaptığımız upgradeler tıklamalardan gelen gelir de onun oldu. Ben upgrade yaptığım için bırakmayacağım grandbux hesabımı aliberk de kazanmaya devam edecek böylece. Tabi çok şükür paramızı kurtardık.

[Editlendi... Bu şekilde ağır nefret söylemlerine gerek yok size birşey kazandırmaz!]

madlyboy

Abi adam hala savunuyor. Çıldıracağım ya. Hala 1600 TL kaybetim diyor WS'de. Sen WS'de isteyebilir misin 1600 TL'ni yöneticilerden? Yaklaşık yarım saat içinde ban yersin. Peş peşe 2 post atmış. 1600 TL kaybettiğini söylüyor adamın tel'i vardı bir işe yaramadı diyorsun, ondan sonraki mesajında "yönetim bundan sonra onay vermeden skype vb. bilgiler alabilir" diyosun. Bu ne yaman çelişki böyle yahu? Sen paranı hırsıza kaptır, gel sonra devletten para iste. Var mı böyle dünya? @Extraloob

Edit: Bu arada dispute'yi kazanan arkadaşlara tebrikler. Doğru olanı yaptınız.  (ok)