Lexiadz.com - (SCAM)

Başlatan recep1852, 21 Haziran 2015, 14:21:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tayfunxl - 09 Ekim 2015, 21:01:48
bende sürekli down , admin farajalla diye biri yaptığı ödemelere dispute açıyor , en başından bu yana söylüyorum bu adminin siteleri adzbazar , clixblue , ultimateclix hepsi aynı
para kazandırmaz paranızı sömürür
gene söylüyorum bulaşmayın bu sitelere :)

Hepsi DR sitesi :)

Edit: Arada başka siteler de konuşulabiliyor diye emin olmak istedim.
Lexiadz nin admini mi kullanıcılara dispute açıyor ? ???

tayfunxl

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 10 Ekim 2015, 00:55:16
Hepsi DR sitesi :)

Edit: Arada başka siteler de konuşulabiliyor diye emin olmak istedim.
Lexiadz nin admini mi kullanıcılara dispute açıyor ? ???

Şaşırma hocam evet doğru , daha önce başka bir konuda geçti hatırlamıyorum şimdi dispute açan siteler var , benim hesabım lexia server sorunu yaşadığında allak bullak oldu , düzeltmediler, telafide yapılmadı bende dispute açtım , admin de bana dispute açtı hemen , benim haklı olduğumu ekran gör. vs. ispta ettim ama adam hala disputesini iptal etmedi bende etmedim hepsini kazandım :)

aksacli1

Sitenin şuan ki durumu nedir bilen var mı ?

6il9in

Alıntı yapılan: tayfunxl - 09 Ekim 2015, 21:01:48

bende sürekli down , admin farajalla diye biri yaptığı ödemelere dispute açıyor , en başından bu yana söylüyorum bu adminin siteleri adzbazar , clixblue , ultimateclix hepsi aynı
para kazandırmaz paranızı sömürür

@tayfunxl hala aynı fikirdemisin ???

Birde kime dispute açmış admin ???

Sayıcımış gibi yollamıyor paraları ayrıca anında yolluyor :)

tayfunxl

@blqn ben ve ekibimden +4 kişi ( yakınlarım ) hepimiz zarar ettik bu siteden , tamam ödeme instant olabilir ama forumda stats paylaşanların stats larına bir bakın , min 9 avg üstü kazandırıyor site , ama o avg yi hiç görmedik , site server sorunu olmuştu RR lerim kayboldu hesabım  eksi bakiyeye düşmüştü , telafi etmediler ve dispute açtım kanıtlarımla , adamda bana yaptığı ödemelere dispute açtı. Hepsini kazandım.
zaten devam etsem 700$ yatırdığım siteden 3 ayda 720$ ile çıkacaktım ve Çoğu DR geliriydi. Ama son olay bardağı taşırıdı. siz bilirsiniz deneyin ve görün derim. 5 kişinin hesabı da zarar la kapattı.
O gruptaki hiç bir sitenin yanından bile geçmem.
;)

6il9in

Bu siteye yatırımı düşünmüyorum zaten adzbazar da yatırımım var bu sebeple sordum. He adzbazar sadece bu admine ait değil zaten ortağı var :)

gango

master21

Alıntı yapılan: gango - 03 Ocak 2016, 12:46:09
lexigrid şansım (dns)

Kaça kaç hocam belki bize de 1 cent çıkar aynı yerden :)

gango

@master21 hocam 8*17 olması lazım daha öncede aynı yerden 0.01$ gelmişti  :D

gango