Şiddet Kurbanları ve Vandalizm

Başlatan tolgacan86, 22 Temmuz 2014, 00:06:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihan77

Kaynak nerde?  Bence asil konu perdelenmek istendigi icindir. Onlarca yildir soylentilere gore her yere giriliyor birseycik cikmaz heveslenmeyin derim. Girilse dahi dusundugunuz amac dogrultusunda olmayacaktir. Bazilariniz YPG diyor bunuda anlamis degilim zaten YPG'ye Turkiye yardim etmistir. Agir silahlarin Irak Kürdistanindan Suriye Kürdistanina gitmesine Türkiye yol vermistir. YPG'de süleyman şah türbesinin tasinmasinda Türkiyeye yardim etmis yada birlikte hareket ettiler diyelim. Türkiye koalisyon icerisinde YPG ile birlikte zaten suriyededir.

Suriye görüşmelerinde PYD düğümü
Suriye'de geçiş hükümeti kurulmasını amaçlayan Cenevre sürecinin planlanan tarihi 25 Ocak ama görüşmeler ertelenebilir. Rusya, görüşmelere PYD'nin de katılmasını istiyor. ABD ve Rus Dışişleri Bakanları konuyu bugün görüşecek. Başbakan Davutoğlu, Cenevre'ye PYD'nin katılamayacağını söyledi.

Kaynak: Al Jazeera, Anadolu Ajansı, Reuters

gaddar

Tekrardan merhaba arkadaşlar :) interneti geçtim telefon bağlantısının bile zor yapıldığı bir yerdeyiz. Biraz biraz konumumuzu artırdık oturduğumuz yerde şimdi telefonun netinden giriyorum. Burada şehir savaşı var şu an gerçi bitmeye yakın. TV kanalları buraya giremiyor canlı yayın felan olmaz inanmayın, ama leş çok intikal ediyor hergün hastaneye. Bitti bitecek az kaldı, çekirdek kadrosu da temizlenirse iş tamamdır cizrede :)

ikose

Alıntı yapılan: gaddar - 28 Ocak 2016, 18:07:57
Tekrardan merhaba arkadaşlar :) interneti geçtim telefon bağlantısının bile zor yapıldığı bir yerdeyiz. Biraz biraz konumumuzu artırdık oturduğumuz yerde şimdi telefonun netinden giriyorum. Burada şehir savaşı var şu an gerçi bitmeye yakın. TV kanalları buraya giremiyor canlı yayın felan olmaz inanmayın, ama leş çok intikal ediyor hergün hastaneye. Bitti bitecek az kaldı, çekirdek kadrosu da temizlenirse iş tamamdır cizrede :)
Çok çok sevindim seni burada gördüğüme, Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun :)

enderege

çekirdek kadrosu da temizlenirse iş tamamdır cizrede :)

İnşallah. Allah kolaylık versin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Herşeyi geçtim, sağ-salim yazını görmek dahi güzel :) :y

Allah kolaylık versin.

Coulers79

Haberleri dinlerken aklımız çıkıyor, Allahım korusun kollasın sizleri.

universitely76

Buraya yazacak düzeyde olabilmene sevindim, sivrisinek öldürmekle bataklık kurumayacaktır ancak Allah sizi her daim korusun kollasın inşAllah.
Şu sıra imzasız'ım...

gaddar

Dün canlı bomba atıldı kaldığımız yere , bacak bi yere kol bi yere gitti fazla haplanmış olmalı ki zırhlı aracın altına girmiş :) [spoiler]Bugün de ölmedik, son kozlarını oynuyorlar pi. kuruları[/spoiler]

enderege

[spoiler]
Alıntı yapılan: gaddar - 30 Ocak 2016, 18:19:50
Bugün de ölmedik
[/spoiler]

Allah korusun. :S

Ben şu binayı merak ediyorum. Neden bi bomba atılıp yerle bir edilmezki o bina? İçerdekiler hırlı birileri değil belli artık.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gaddar

Binaya girildi bina boşaltılmış, yaralı polis ... ile emniyete getirildi. Şu an burada Kurtlar Vadisi Cizre oynanıyor. 2 gün önce 2 şehit verdik kıskaca alınan teröristlerin el bombasından, Allah mekanlarını cennet mevkilerini en yükseklere çıkarsın. Burada herkes korkusuz herkes yiğit askeri ile polisi ile. Bu devleti n.h alırlar :) An itibari ile 9 bina arasına sıkıştırlmış durumdalar ama lider p.çleri ne alemde onu bi türlü öğrenemedik. Bahçelerden leş çıkıyor kuyulardan kanallardan onun cesedini bi bulsak çok güzel olacakta işte...